Creatine ve preworkout önerisi

Emre Çetin 70

Hectopat
Pahalı olmayan 3 4 ay götürecek creatine arıyorum. Bir de F/P gramajı fazla olmayan pre workout gerekiyor.

Daha önce hiç creatin ve preworkout kullanmadım. Creatinde günlük 5 gram kullanmayı düşünüyorum. Kullanırken dikkat etmem gerekenler nedir?

Creatini spor öncesi kullanmakla sonrası kullanmak arasında fark oluyor mu?

Ayrıyeten preworkout enerji vermek için midir? Öyle ise spora başlamadan ne kadar süre önce nasıl tüketilmelidir?
(Preworkoutu düzenli olarak kullanmayı düşünmüyorum. Kendimi halsiz hissettiğimde vs kullanacağım.)
Kahve vs fazla tüketmiyorum. Belki bir etkisi vardır diye dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı olmayan 3 4 ay götürecek creatine arıyorum. Bir de F/P gramajı fazla olmayan pre workout gerekiyor.

Daha önce hiç creatin ve preworkout kullanmadım. Creatinde günlük 5 gram kullanmayı düşünüyorum. Kullanırken dikkat etmem gerekenler nedir?

Ayrıyeten preworkout enerji vermek için midir? Öyle ise spora başlamadan ne kadar süre önce nasıl tüketilmelidir?
(Preworkoutu düzenli olarak kullanmayı düşünmüyorum. Kendimi halsiz hissettiğimde vs kullanacağım.)
Kreatin olarak BigJoy öneririm kendim kullanıyorum memnunum ama aromalı istersen protein ocn alabilirsin.
Pre olarak da protein oceanın aromalarını çok beğeniyorum öneririm.
Kreatini spor öncesi veya sonrası alabilirsiniz fark etmez off günlerde istediginiz zaman alabilirsiniz
Preworkout evet enerji vermek içindir.

Kreatin'de kingsize çok f/p bende kullanıyorum, 1 kg 1000 lira.

Kreatin de 200 mesh olması ve monohydrate formunda olması önemli. Fiyat ve marka değişkenlik gösterebilir, uygun fiyatlı olanlardan Grizzone veya Protein Ocean'ın lansman ürünlerine bakabilirsin. Sağda solda marka kötülemesine yapanları takılma. Pre-workout olarak ne zamandır spor yaptığın ve seviyen önemli, kafeinden rahatsız oluyorsan, çarpıntı yapıyorsa kafeinsiz bir pre-workout tercih edebilirsin. Eğer ortalama bir şeyler istiyorsan Hardline, Grizzone veya HIQ'ya bakabilirsin. İleri seviye arıyorsan Thirtyone'a bak.

Kreatin de 200 mesh olması ve monohydrate formunda olması önemli. Fiyat ve marka değişkenlik gösterebilir, uygun fiyatlı olanlardan Grizzone veya Proteinocean'ın lansman ürünlerine bakabilirsin. Sağda solda marka kötülemesine yapanları takılma. Pre-workout olarak ne zamandır spor yaptığın ve seviyen önemli, kafeinden rahatsız oluyorsan, çarpıntı yapıyorsa kafeinsiz bir pre-workout tercih edebilirsin. Eğer ortalama bir şeyler istiyorsan Hardline, Grizzone veya HIQ'ya bakabilirsin. İleri seviye arıyorsan Thirtyone'a bak.

Arkadaşlar Grizzone da 403 gramlık arkadaşımla 2 tane alacağız 430 liraya falan geliyor. Grizzone nasıl bir markadır acaba? Diğer creatinlerden farkı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı