Creation Tool Windows 10 Yükseltme

Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Merhaba. Ben yeni aldığım PC'min üzerindeki orijinal Windows 8.1 Pro'yu Windows 10'a çevirmek istiyorum. Elimde Windows 10 Pro'nun X86 ve x64'ü içeren isosu var. Media Creation Tool sayesinde indirdim. Şimdi ben bu isoyu Media Creation Tool aracılığıyla kursam Windows 8.1 Pro lisansım otomatikman Windows 10'a çevrilir mi yoksa bir şey mi yapmam gerekir? Şu an hala Windows 8.1 Pro dururken sormak istedim çünkü cihaz tam takır giderken bozmayayım. Forumu ve başka siteleri baya karıştırdım ama bu konu hakkında tam bilgi verilmemiş. Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar, iyi akşamlar

Şu an lisanslı bir Windows kullanıyorsanız sorun yaşanmaz.

Şu an Lisanslı bir Windows kullanıyorsanız sorun yaşanmaz.
Cevabınız için sağolun. Yarın sabah deneyip sonucu buraya yazarım.
Bir sorum daha olucak. Ben Sinerji'den sistem topladım ve onlara taktırdım. Onların elindeyken kasa herhangi bir titreme vs. yapmamış. Ama ben eve getirince kasa aşırı derece titriyor -ki masayı da titretiyor ve mouse'u tutarken elim de titreşiyor- ve çok rahatsız edici ses çıkartıyor. Hoparlörden aşırı derece yüksek seste bir şarkı açmadıkça sesi çok rahatsız ediyor. HDD dışında hepsi 0 parçalar. Ancak HDD'yi 2. el aldım. Maxtor Diamond 160GB 7200RPM'lik bir HDD. HD Tune ile teste tuttum ve hiçbir sorun görmedi program. Neden yapıyor olabilir? Gidip onlara yaptırırdım da evim oraya 1 şehir uzakta ve motor kullandığım için götürme imkanım yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son sorduğunuz soru açtığınız konuyla ilgili değil, karışıklık yaratmaması için alttaki bağlantıdan ilgili forumda yineleyin yardımcı olunacaktır. Lisans konusunda sorun yaşarsan bu başlıktan devam edersin.

Masaüstü Bilgisayarlar

Konu kalabalıklığı olmasın diye sormuştum. Çözünce "ÇÖZÜM" adlı bir konu açıcaktım. Ama siz bilirsiniz. Yarın videolu kanıtını da çekerim sonra da foruma atarım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…