Creative A300 2+1 Ses Sistemi

Bilmiyorum usta bakacağım.

Usta birazdan test edeceğim. Siz Turkcell TL olarak 40 TL yollama imkanınız var mı ?

Tamam ben dönüş yapacağım.

Logitech Z-213 2.1 Hoparlör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks usta bende linkte ki hoparlör de var. Bunu alalı bir sene civarı oldu. Kutu, fatura ve garanti gibi şeyleri var. Bunu satıyım size 70 TL'den. Diğeri bende kalacak. Teknosa'dan aldım bunu. Her şeyi var. Diğeri iki gün sonra bozulursa sıkıntı olmasın. Bunu size 70 TL'den satarım. Kargoyu alıcı öder yalnız.

Hocam size zahmet olacak ama kargo ne kadar tutar öğrenseniz olur mu? Bedeli öğrenin eğer çok fahiş fiyatlar çekmezlerse ben öğrenci evinde kalıyorum. 60+kargo parasını gönderirim siz kargoyu öder gönderirsiniz.

Usta alıcı ödemeli olarak Yurt İçi kargo ile gönderirim. Şu an öğrenme imkanım yok. Nerede oturuyorsunuz ?

Kayseri. Kargosu çok tutacaksa hiç uğraşmayalım diye sonra geri size dönmesin. Buda ağır büyük bişey şüphelendim kargodan.

Usta 15 ile 21 TL arası tutacak büyük ihtimal. Alırsanız yarın kargoya veririm.

Range.. ne diyorsunuz ? Kargo 15 - 25 TL arası tutacaktır. Ben size 50 TL'den satabilirim.

Hocam yarına kadar müsade edebilirmisiniz? Bi marketlere bakayım yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…