Creative A300 nasıldır?

Daha fazla  
Merhaba, bugün 2. el Creative A300 buldum ve satıcıyla 1100 TL'ye anlaştık. Önceden amcamda Creative 5+1 ses sistemi vardı. Ses kalitesi muazzamdı. Kullanan biri var ise ses kalitesinin nasıl olduğunu anlatabilir mi?

Merhaba, bugün 2. el Creative A300 buldum ve satıcıyla 1100 TL'ye anlaştık. Önceden amcamda Creative 5+1 ses sistemi vardı. Ses kalitesi muazzamdı. Kullanan biri var ise ses kalitesinin nasıl olduğunu anlatabilir mi?
2.1 sistem ama bu.

A300 olmasa da A320 kullanıyorum. İkisi de benzer modeller, ikisi de 2+1 ses sistemi ayrıca.

Apartmanda yaşayıp, yüksek sesli de kullanmayan biri olarak beni epeyce tatmin ediyor. A300 modelinin tasarımı biraz daha demode gibi. Subwoofer'ı sanırım biraz daha büyük gibi ama gözle görmem lazım.

Bulabilirseniz A320'yi önerebilirim, şahsen sıfır 1+1 hoparlörler yerine 2. elde eski 2+1 ses sistemleri daha iyi tatmin ediyor. Bu arada bulduğunuz ürün için 1100 TL biraz pahalı bence, pazarlık yapmaya çalışın.

2.1 sistem ama bu.
Biliyorum Creative markasının kalitesine güvendiğim için öyle dedim.

A300 olmasa da A320 kullanıyorum. İkisi de benzer modeller, ikisi de 2+1 ses sistemi ayrıca.

Apartmanda yaşayıp, yüksek sesli de kullanmayan biri olarak beni epeyce tatmin ediyor. A300 modelinin tasarımı biraz daha demode gibi. Subwoofer'ı sanırım biraz daha büyük gibi ama gözle görmem lazım.

Bulabilirseniz A320'yi önerebilirim, şahsen sıfır 1+1 hoparlörler yerine 2. elde eski 2+1 ses sistemleri daha iyi tatmin ediyor. Bu arada bulduğunuz ürün için 1100 TL biraz pahalı bence, pazarlık yapmaya çalışın.

Hocam benim öyle kapı titretecek gibi bir beklentim yok zaten 2+1 sistem, basslar bana dolgun gelsin yeterli.
Fiyat konusunda çok zorlamadım çünkü internete baktığımda en kalitesiz 2+1 sistemler bile 1200'den başlıyor.

Hocam benim öyle kapı titretecek gibi bir beklentim yok zaten 2+1 sistem, basslar bana dolgun gelsin yeterli.
Fiyat konusunda çok zorlamadım çünkü internete baktığımda en kalitesiz 2+1 sistemler bile 1200'den başlıyor.
Bazen Sahibinden üzerinde bu tür ses sistemleri 600-700 TL gibi fiyatlara Param Güvende açık şekilde bulunabiliyor. Biraz daha ilan araştırması yapmanızı öneririm.

Yüzeysel bir şekilde baktığımda Param Güvende açık şekilde 750 TL'ye Logitech S220 bulabildim, aynı zamanda o ses sistemine de sahibim ve ondan da memnunum. Kullandığım ses seviyelerinde A320'yi aratmıyor. Bulduğum ilanı paylaşayım ama ileri tarihlerde yayından kalkmış olabilir.

Alacak olursanız soru-cevap kısmından aklınızdaki soruları satıcıya sormanızı öneririm.

Bugün satın aldım A300 gerçekten iyi ama çıtırından bir EQ ayarı istiyor biraz boğuk geldi bana bir de bass'a fazla yüklenince subwoofer port port yapmaya başlıyor. Onuda EQ'dan ayarladım şu an kayıp olmadan masa titriyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı