Cpt_slayer Megapat Katılım 1 Aralık 2013 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar ben Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı markalı bir ses katı alacağım. Sorularım: Bu katın tın birde 5+1 kartı var aralarında seviye farkı var mı? Ses kartı değişikliği mikrofon duyarlılığını etkiler mi zira ana karta gömülü olan ses kartını kullanıyorum duyarlılıktan memnun değilim. Bu kart ile ses kalitesi ne kadar yükselir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2014
Arkadaşlar ben Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı markalı bir ses katı alacağım. Sorularım: Bu katın tın birde 5+1 kartı var aralarında seviye farkı var mı? Ses kartı değişikliği mikrofon duyarlılığını etkiler mi zira ana karta gömülü olan ses kartını kullanıyorum duyarlılıktan memnun değilim. Bu kart ile ses kalitesi ne kadar yükselir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Ağustos 2014 #2 Önceki kartın modeli nedir ? Etkileyecektir. Hissedilir derecede o da etkileceyektir.