K Kvothe Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 156 8 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar ilk kez ses kartı almayı düşünüyorum ve bu işin inceliklerini dikkat etmem gereken noktalarını bilmiyorum. Ayrıca ses ile profesyonel olarak da ilgilenmediğim için de öyle aman aman bir parça aramıyorum. Şu linkteki ürün benim işimi görür mü? TeknoBiyotik: Creative Audigy Value SE 7.1 PCI Ses Kartı - Ses Kartı - PC Bileşenleri Fiyat olarak uygun geldi. Anakart: Asus M5A99FX PRO 2.0 Ses sistemi: Creative 5.1 sbs 580 Herhangi bir uyumsuzluk problemi çıkar mı? Daha yeni alternatifler de olabilir. Fazla pahalı olmaması şartıyla teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2014
Arkadaşlar ilk kez ses kartı almayı düşünüyorum ve bu işin inceliklerini dikkat etmem gereken noktalarını bilmiyorum. Ayrıca ses ile profesyonel olarak da ilgilenmediğim için de öyle aman aman bir parça aramıyorum. Şu linkteki ürün benim işimi görür mü? TeknoBiyotik: Creative Audigy Value SE 7.1 PCI Ses Kartı - Ses Kartı - PC Bileşenleri Fiyat olarak uygun geldi. Anakart: Asus M5A99FX PRO 2.0 Ses sistemi: Creative 5.1 sbs 580 Herhangi bir uyumsuzluk problemi çıkar mı? Daha yeni alternatifler de olabilir. Fazla pahalı olmaması şartıyla teşekkürler.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 8 Nisan 2014 #2 Anakartında resimdeki girişten mevcutsa sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2014
K Kvothe Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 156 8 Nisan 2014 #3 Tam olarak anlayamadım. Benim anakartta normalde 6 giriş gözüküyor. Bunda 4 tane var. Sıkıntı mı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2014
Tam olarak anlayamadım. Benim anakartta normalde 6 giriş gözüküyor. Bunda 4 tane var. Sıkıntı mı olur?
K Kvothe Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 156 8 Nisan 2014 #5 Normal takacağım işte? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2014
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 8 Nisan 2014 #6 Anakartın eski giriştir pcı girişi değildir yada kart pcı değildir olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2014