Creative Aurvana alınır mı?

Prime Ghost

Decapat
Daha fazla  
Merhaba aşağıdaki linkte bu kulaklığı almayı düşünüyorum incelemeler iyi ses kalite iyi diyorlar benim sorumda şu?

•Cs, hikayeli oyunlarda vs. iyi ses kalitesi verir mi? (çok profesyonel olmasına ihtiyaç duymuyorum tatmin etsin yeter)

•Uzun süreli kullanımı rahat mı? Bende JBL tune var aşırı rahatsız edici olduğu için yeni kulaklık alacağım 4-5 saat kullanım rahat olur mu?

Creative markası çok iyidir benim bütün hoparlörlerim Creative. Marka olarak iyidir. Ama sürücü çapı 50mm olan kulaklıklar bence daha iyi ben AOC GH200 kullanıyorum size öneririm.

Piyasada ondan bulamadım ve hocam Creative kulaklığın şu an en ama en ucuz fiyatı size asıl sorum sizce uzun süreli kullanımı rahat mıdır? JBL tune kulaklık aşırı rahatsız edici ondan bunu alacağım 4-5 saat taksam öyle bir yerimi acıtır mı?

Piyasada ondan bulamadım ve hocam Creative kulaklığın şu an en ama en ucuz fiyatı size asıl sorum sizce uzun süreli kullanımı rahat mıdır? JBL tune kulaklık aşırı rahatsız edici ondan bunu alacağım 4-5 saat taksam öyle bir yerimi acıtır mı?
Creative kulaklık kullanmadım o yüzden bilmiyorum jbl kulaklıkları ben de sevmiyorum. Aoc gh200 gayet rahat uzun kullanımda 7.1 surround özelliği de var. Sadece kulak pedleri deri olduğu için çabuk terletiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı