Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Teşekkür ederim ben şahsen kulaklığın sadeliğini çok beğendim. Ve büyük ihtimal ile deri pedleri zamanla soyulacak veya sizi yazın terleticek eğer iade etmeyecekseniz bunu buldum ben de almayı düşünüyorum.

Çok mantıklıymış hocam, hiç uzun süre kulaküstü kullanamadım pedlerle ilgili bilgim 0. Kenara koydum almaya çalışacağım yakın zamanda. 1 hafta daha kullanacağım kulaklığı ama gayet memnunum. Size de hayırlı olsun.

Bu kulaklık müzik performansı olarak Anker Soundcore Q21i modeline kıyasla ne kadar iyidir? Ya da benzer midir? Bu konuda yorum yapabilecek bir kullanıcı var mı acaba merak ediyorum.

Bu kulaklık müzik performansı olarak Anker Soundcore Q21i modeline kıyasla ne kadar iyidir? Ya da benzer midir? Bu konuda yorum yapabilecek bir kullanıcı var mı acaba merak ediyorum.
Ben daha yeni Q21i satın aldım. Anker daha iyi geldi bana. Bir de ergonomik olarak da önde. Yeni bir model olmasının artısı var tabii. Ama uçurum var denemez. Creative tek eksisi kablo kısalığı. Aşırı hassas değilseniz creative de iş görür.

Bende de Anker var zaten, yükseltme olur mu diye sormuştum. Öyleyse gereksiz, teşekkürler.

Bende de Anker var zaten, yükseltme olur mu diye sormuştum. Öyleyse gereksiz, teşekkürler.

Akıl ve mantığa sığıyor mu dostum 1400 liralık kulaklıktan 400 liralık kulaklığa "yükseltme" yapmak.

Akıl ve mantığa sığıyor mu dostum 1400 liralık kulaklıktan 400 liralık kulaklığa "yükseltme" yapmak.
Öyle demeyin hocam. Burada 350-400 lira olan kulaklığın genel satış fiyatı AB'de 59,99 €, İngiltere'de 55,99 £, ABD'de 84,99 $.

Güzel bir ses kartıyla çok harika bir performans veriyor.

Forumun amacına yönelik bir tecrübeden yararlanmak istedim. Bu diliniz hiç hoş olmamış.

Fiyatı yüksek olan iyisi olmuyor maalesef. Şu kafa yapısından herkes pahalısı iyi diyerek beş para etmez şeylere para basmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…