Selamlar, şimdi yazabildim ancak. 1 saat civarı kullandım Müzik dinledim, CS2 ve Apex denedim. Normalde inceleme yazardım ama o kadar detaylı bilgim yok, çok fazla da kulaklık kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapamıyorum. Müzik performansı bence gayet iyi, ben her türlü müziği dinliyorum baslı bassız tiz elektronik v.s hiçbirinde üzmedi. Orta ses seviyesinde gayet berrak buldum. Uygulamasında kendi EQ hazır ayarları var orada en çok akustik ile bas güçlendirmesini kullanırım gibi duruyor. Oyun performansı olarak, öncelikle internetteki bir latency test ile gecikmesini test ettim yaklaşık 300-350ms civarı gecikme var aslında fazla bir değer ama bluetooth ile bağlandığım için çok normal. CS2 ayak sesleri, silah sesleri koordinat verecek kadar iyi sayılmasa da bence çok iyi. Ses kasma uzmanı değilim o yüzden çok iyi anlatamıyorum ama ben gayet net zihnimde canlandırabildim duyduğum sesleri. Konfor olarak hiç canımı sıkmadı, aşırı rahat, çok ağır değil, sadece dışardan çok estetik duruyor denemez biraz kaba duruyor ama ben evde kullanacağım için eksi yazmam. Bu fiyata 1200-1500 bence gayet iyi. Ayrıca çift cihaz desteği, noice cancelling ve transparan mod var. NC gerek duymadım çok, aşırı da beğendim diyemem ama iyi kesiyor dış sesi. Kulaklığın izolasyonu iyi denilebilir. Kasanın fanlarını duymuyorum ki 60 desibel bir ses veriyor sabit olarak. Memnun kaldım diyebilirim kesinlikle iade etmeyeceğim. Mikrofonu daha test edemedim ama kullanamayacağım muhtemelen, bluetooth kulaklıkla oyunlarda hem output hem input kulaklık seçince ses boğuklaşıyor maalesef. Fiyatına göre 8.5/10 bence.