İnceleme Creative aurvana live! SE inceleme

Bu kulaklık oyunlarda 400-500 TL civarı fiyatları olan oyuncu kulaklıklarına karşı nasıl bir peformans gösterir ?

Kaç gündür forumda görüyorum, kardeşime kulaklık lazım olunca 361TL'ye verdik siparişi bakalım.

Kulaklığı aldım fakat nedense bana sesi övüldüğü kadar iyi gelmedi, ses seviyesi az gibi geldi FxSound ile yükselttiğim zaman da basslarda patlamalar oluyor.
Dolby Access'den müzik ayarını açtığımda da basslarda patlamalar var.

Önerdiğiniz ekolayzer ayarı var mı?

Ses seviyesinin az olması anakartın yeterli gücü veremediğindendir. Güzel bir ses kartı ses seviyesinde ve temizliğinde fark ettiriyor. Tavsiyem Samsung veya Apple USB Dongle almanız 2. el olarak ucuza alabilirsiniz her yerde vardır. Bu dongleler piyasadaki çoğu kulaklık için iş görür.

Ayrıca forumda biraz incelerseniz benim attığım EQ ayarlarını bulabilirsiniz.

ALC887 var sistemde, şimdilik idare ediyor ileride belki alabilirim.
Ses seviyesi kullandıkça açıldı mı kulağıma mı bir şey oldu bilmiyorum şu an daha yüksek geliyor

Ses kalitesi olarak şu ana kadar kullandığım en iyi kulaküstü olabilir, önceki kulaklığım H2016D'den daha iyi. R50i kadar olmasa da yakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…