İnceleme Creative aurvana live! SE inceleme

Hocam o Creative kulaklık oyunlarda ses kasma performansı konusunda H2016D' ye kıyasla nasıldır hocam ?

Bu kulaklık ve Philips TAH2005 arasında kaldım. Philips'in fiyatı A101 DE350TL ama ses seviyesi hakkında kötü yorumlar var hangisini almalıyım

Ek olarak bu kulaklık orta ses seviyelerinde dışarı ne kadar ses veriyor cok fazla değilse sıkıntı değil evde masabaşı kullanacagım.

Kulaklık geldi, rahatlık olarak çok iyi ancak ses olarak tam deneyimleyemedim.

Crystal clear bir sesi var mı? Mid ve tizler nasıl? Bas seven biri değilim ve görüşmeler, film, müzik için almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Bir de Creative aurvana live ile çok ses kalite farkı var mı?

Crystal clear bir sesi var mı? Mid ve tizler nasıl? Bas seven biri değilim ve görüşmeler, film, müzik için almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Bir de Creative aurvana live ile çok ses kalite farkı var mı?
Detaylı yorum yapamam ama ses kalitesi güzel. Mikrofonu yok bilginize.

Bu kulaklıktan bende aldım yakın zamanda. 4 senedir ki Gamenote H2002D kullanıyorum. Artık pedleri tamamen çöp oldu, kafa bandı bile soyuldu. O yüzden kafa bandını çıkarıp attım haliyle eskisi kadar kullanışlı değildi. Onun yerine bu kulaklığı almaya karar verdim. Açıkçası 350 TL gibi bir fiyata aldığım için çok eleştiremeyeceğim. Bu devirde bu fiyata kaliteli bir kulaklık zor bulunur. Gerekli EQ ayarını yaptıktan sonra H2002D den bile daha iyi ses almaya başladım. Tabii malzeme kalitesi H2002D kadar iyi değil. O yarı alüminyum yarı plastik bir malzemeye sahip, üstüne kablosu örgülüydü. Hala da çalışıyor örgü kablosu sağ olsun. Umarım bu Creative Aurvana'nın kablosunu ileride bir gün tekrar lehimlemek zorunda kalmam. Pek sağlam gelmedi bana. Ama 350 liraya iyi arkadaşlar tavsiye ederim. Belki detaylı bir incelemede ben yazarım.

Detaylı yorum yapamam ama ses kalitesi güzel. Mikrofonu yok bilginize.

Aldım ve biraz denedikten sonra direk iade ettim. Bana göre ses kalitesi oldukça kötü ve tatmin edici değil. Şu an ATH-SJ33 ve Logitech H390 kullanıyorum ve bunların yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca; aurvana live kullanan biri olarak söylüyorum bu kulaklık ile alakası yok. Tavsiye etmiyorum. Bu kulaklık ancak Everest Aurvana olur! Ama fiyatına göre amatör işler için kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…