Kulaklığı 316 TL ödeyerek 12 Eylül'de siparişi oluşturdum. 14 Eylül'de elime ulaştı. Bu markayı zaten biliyorum. Creative MF1630 (sbs A35) 10 yıllık hoparlörüm var.
İçeriği:
Ses performansı:
1) bilgisayarda Sound Blaster X-Fi destekli anakart ile kullandım. Müziklerde ses muazzam bir şekildeydi. Ancak anakartımdan kaynaklı kulaklıkta statik elektrik gibi bir ses geliyor, boşta duyuluyor sadece boşta takmıyorum. Anakart 9 yıllık olduğundan dolayı pek de şaşırmıyorum. Sound Blaster yazılımı ile kullanınca aşırı fark ettiğini tekrardan söylerim.
2) Redmi Note 10S ile denedim. Ses performansı Sound Blaster olmadığı için bilgisayardaki kadar değil ama yine de hala iyi. Telefonda kullanacaksınız kullanabilirsiniz.
Kulaklığın yapısı:
Kullanırken nazik olmanızı öneririm kırılabilir.
Test için dinlediğim şarkılar:
İlk incelemem. Eksik bir şey ya da aklınızda soru varsa sorabilirsiniz
İçeriği:
- Garanti belgesi kağıdı.
- Kulaklık
Ses performansı:
1) bilgisayarda Sound Blaster X-Fi destekli anakart ile kullandım. Müziklerde ses muazzam bir şekildeydi. Ancak anakartımdan kaynaklı kulaklıkta statik elektrik gibi bir ses geliyor, boşta duyuluyor sadece boşta takmıyorum. Anakart 9 yıllık olduğundan dolayı pek de şaşırmıyorum. Sound Blaster yazılımı ile kullanınca aşırı fark ettiğini tekrardan söylerim.
2) Redmi Note 10S ile denedim. Ses performansı Sound Blaster olmadığı için bilgisayardaki kadar değil ama yine de hala iyi. Telefonda kullanacaksınız kullanabilirsiniz.
Kulaklığın yapısı:
- Plastik biraz basit kalmış.
- Görünüşü iş görür.
- Rahatlığı, esnekliği gayet iyi.
- Pedler yumuşak kulağıma giriyor.
- Kablo uzunluğu: 120 cm.
- 3, 5 mm jack.
- Mikrofon yok
Kullanırken nazik olmanızı öneririm kırılabilir.
Test için dinlediğim şarkılar:
- Punishing gray Raven ost.
- Türkçe pop.
İlk incelemem. Eksik bir şey ya da aklınızda soru varsa sorabilirsiniz