Creative Cloud bugün alınırsa zamdan etkilenilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
5 Mart'ta büyük zam varmış. Yarın 1 yıllık aylık ödemeli alsam iptal ederler mi bunu? Ona göre almayı düşünüyorum.

5 Mart'ta büyük zam varmış. Yarın 1 yıllık aylık ödemeli alsam iptal ederler mi bunu? Ona göre almayı düşünüyorum.
Sanırım zamla birlikte önceden alınan aboneliklerde de bir artış olacaktı bir YouTube Shorts videosunda öyle anladım.

Sanırım zamla birlikte önceden alınan aboneliklerde de bir artış olacaktı bir YouTube Shorts videosunda öyle anladım.
Denedim sonda zamdan etkilenir yazdı. 190 lira havaya gitti.

Neyse biraz gereksiz panik oldu. Malum sürümleri AI dezavantajı dışında aynı. Bir süre buradan devam ederim işleri tuttururssm orjinal alırım.

Son düzenleme:
Photoshop'un aylık 50, yıllık ise 600 küsürlük bir paketi var. O da zamlanacak mı acaba? Zamlanacaksa yıllık paketi alayım bugün.

Photoshop'un aylık 50, yıllık ise 600 küsürlük bir paketi var. O da zamlanacak mı acaba? Zamlanacaksa yıllık paketi alayım bugün.
Aylık ödenen yıllık pakete de zam yansıyacak diyorlar direkt ön ödemeli al.

1 yıllık aldım. İnşallah şu PC 5 aya biter de başlarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…