Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarim için 1000 TL bütçede 5+1 bakıyorum. Microlab MC-4600 ve Creative Inspire T6160 arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Aslında gönlüm Pioneer'dan yana ama fiyatları pahalı maalesef.
Bilgisayarim için 1000 TL bütçede 5+1 bakıyorum. Microlab MC-4600 ve Creative Inspire T6160 arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Aslında gönlüm Pioneer'dan yana ama fiyatları pahalı maalesef.
Duran Emmi Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Biraz daha fiyat koyabilirsen Logitech x540 öneririm bass kalitesi ve kablolu kumandasıda var. Onun dışında iki markada kötü değil sana kalmış.
Biraz daha fiyat koyabilirsen Logitech x540 öneririm bass kalitesi ve kablolu kumandasıda var. Onun dışında iki markada kötü değil sana kalmış.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 Duran Emmi dedi: Biraz daha fiyat koyabilirsen Logitech x540 öneririm bass kalitesi ve kablolu kumandasıda var. Onun dışında iki markada kötü değil sana kalmış. Genişletmek için tıkla... İkinci el SONY DAV serisi buldum hocam. AV Reciever'ı da var. 1000W 400 RMS çıkış veriyor. Alabilirsem onu alacağım. Çok daha iyi hepsinden. "Düşmanın da olsa mert birine rastladın mı onu satma yeğenim."
Duran Emmi dedi: Biraz daha fiyat koyabilirsen Logitech x540 öneririm bass kalitesi ve kablolu kumandasıda var. Onun dışında iki markada kötü değil sana kalmış. Genişletmek için tıkla... İkinci el SONY DAV serisi buldum hocam. AV Reciever'ı da var. 1000W 400 RMS çıkış veriyor. Alabilirsem onu alacağım. Çok daha iyi hepsinden. "Düşmanın da olsa mert birine rastladın mı onu satma yeğenim."
Duran Emmi Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 Neshter dedi: İkinci el SONY DAV serisi buldum hocam. AV Reciever'ı da var. 1000W 400 RMS çıkış veriyor. Alabilirsem onu alacağım. Çok daha iyi hepsinden. "Düşmanın da olsa mert birine rastladın mı onu satma yeğenim." Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi sony alabilirsiniz. fakat yinede forumlara bakabilirsiniz modelini birde aux çıkışı olmasına dikkat edin.
Neshter dedi: İkinci el SONY DAV serisi buldum hocam. AV Reciever'ı da var. 1000W 400 RMS çıkış veriyor. Alabilirsem onu alacağım. Çok daha iyi hepsinden. "Düşmanın da olsa mert birine rastladın mı onu satma yeğenim." Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi sony alabilirsiniz. fakat yinede forumlara bakabilirsiniz modelini birde aux çıkışı olmasına dikkat edin.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #5 Duran Emmi dedi: Dediğiniz gibi sony alabilirsiniz. fakat yinede forumlara bakabilirsiniz modelini birde aux çıkışı olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... RCA to AUX yapacaktim ancak alacağim modelde rca çıkışı yokmuş. Kafayi yiyeceğim
Duran Emmi dedi: Dediğiniz gibi sony alabilirsiniz. fakat yinede forumlara bakabilirsiniz modelini birde aux çıkışı olmasına dikkat edin. Genişletmek için tıkla... RCA to AUX yapacaktim ancak alacağim modelde rca çıkışı yokmuş. Kafayi yiyeceğim
Duran Emmi Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 Neshter dedi: RCA to AUX yapacaktim ancak alacağim modelde rca çıkışı yokmuş. Kafayi yiyeceğim Genişletmek için tıkla... Anladım eski modellerde bazen olmayabiliyor. Onun dışında creative alabilirsiniz logiteche göre uygun fiyatı. Geçenlerde bitpazarından 200 liraya 2 2+1 setini almıştım. Tavsiye ederim.
Neshter dedi: RCA to AUX yapacaktim ancak alacağim modelde rca çıkışı yokmuş. Kafayi yiyeceğim Genişletmek için tıkla... Anladım eski modellerde bazen olmayabiliyor. Onun dışında creative alabilirsiniz logiteche göre uygun fiyatı. Geçenlerde bitpazarından 200 liraya 2 2+1 setini almıştım. Tavsiye ederim.