Frost blue editionada bakmıştımda o biraz daha pahalı sanırım ses kartı mevcut bu versiyonunda.Sen nerenden kaç Tl'ye aldın sorun olmazsa söyleyebilir misin?Siberia V2 Frost blue kullanıyorum. Memnunum
Bende amazondan baktım şuan 88$ ve 70$'a satan iki firma mevcut heralde fakat amazondan ürün almadığım için çekiniyorum biraz açıkçası, bu işlerin oluru nasıldır bilmediğimden yardımcı olabilir misin acaba ürün alırken nelere dikkat edilmeli yahut bildiğiniz bir rehber vesaire gibi bir platform var mı ?Amazondan 110$ gibi bir fiyata almıştım.
Benim bahsettiğim kargo dahil fiyatıydı. Açıkçası ben bir şeye dikkat etmedim.Bende amazondan baktım şuan 88$ ve 70$'a satan iki firma mevcut heralde fakat amazondan ürün almadığım için çekiniyorum biraz açıkçası, bu işlerin oluru nasıldır bilmediğimden yardımcı olabilir misin acaba ürün alırken nelere dikkat edilmeli yahut bildiğiniz bir rehber vesaire gibi bir platform var mı ?
Son olarak satın aldığınız firmayı hatırlıyor musunuz ? Yardımlarınız için teşekkürler.Benim bahsettiğim kargo dahil fiyatıydı. Açıkçası ben bir şeye dikkat etmedim.
Satan firma amazondu. Diğerlerine pek güvenemedim.Son olarak satın aldığınız firmayı hatırlıyor musunuz ? Yardımlarınız için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.