Creative Sound Blaster güvenilir ve kaliteli bir marka mı?

Bütçe
800 TL
Bir arkadaş farklı bir konuda bu markadan bir kulaklık önerdi. Markayı ilk defa duyuyorum. Kaliteli ve güvenilir bir marka mıdır?

Belirttiğiniz markayı ilk defa duymaktayım yani net bir şey diyemem fakat size alternatif olarak sağlam ve kaliteli bir kulaklık önerisi yapabilirim.
Buraya tıklayarak ürüne ulaşabilirsin kullanan arkadaşım memnun kalmış ürün ile ilgili kafanda soru işareti kaldıysa internetten araştırıp alabilirsin.

Belirtilen markayı ilk kez duyduysanız denecek bir şey yok hocam evimizde hâlâ daha Creative ses kartları duruyor en iyi ses ekipmanı üreticisi.

Creative çok köklü bir ses markasıdır. 1990'larda bilgisayarların ses kartları rezaletti 8 kanallı ses falan çıkarabiliyorlardı Creative'nin ses kartlarıyla düzgün müzik dinleyebilir olmuştu insanlar.

Çoğu kişi bu markayı ses markası olarak tanıtmış ben kulaklığını alacağım sizce kulaklığı iyi midir bir de kulaklığın 7.1'i çok iyidir diye düşünüyorum herkes kulaklığı ses olarak çok başarılı tanıtmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…