Creative Sound Blaster tactıc 3D sıgma incelemesi

• Konuyu başlatan Onay Kalkan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 16.996
Vatan'dan 206 liraya aldım. RAGE de düşünmüştüm ama bu oldu, memnunum. Bu arada ses gitmesi gibi bir sorun hiç yaşamadım.

Oyunun ortasında tak diye gidiyor ses. Unplug sesi geliyor ve gidiyor. Hemen çekip geri takınca düzeliyor. Diğer girişlerde deniyorum şimdi de.

Anlaşılan bir temassızlık var. Ön portlara takıyor iseniz arka portlarda bir deneyin.

Teamspeak'i oldukça fazla kullanıyorum. Mikrofonu çok kaliteli. Aslında şu sıralar almayı düşünmüyordum ama bütün kulaklıklarımın mikrofonları bozuldu ve iletişim kuramaz hale geldim. Almışken de bu sefer kaliteli olsun dedim. Sesinden de mikrofonundan da fazlasıyla memnunum.

Hayırlı olsun güzel headset oyuncu için kulaklık şart ama bende para yok öğrenci adamım.

Hocam ben de bugün yarın alacağım. Kulaklığınız ne durumda?

Bir kere kulaklığın kablosuna takıldım ve yere uçtu, bilgisayar koltuğunun tekerlekleri ile birkaç kez kablosunu ezdim, hiçbir hasar ya da sorunu yok. Tabi işkence de etmemek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben Creative Tactic 3D Alpha aldım. Aldıktan yaklaşık 1 ay sonra kulaklıklığı, kulaklık uzatma bölgesinden kulağıma göre ayarlarken kırıldı. Kişisel hata olduğu için garantiye gönderemedim. 135TL vermiştim. Ve gerçekten o bölümün zayıf ve kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Mümkün oldukça kullanırken dikkat et.

Hayırlı olsun, güzel inceleme olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…