A4tech Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.139 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524409729 5 Şubat 2023 #1 Sadece oyun amaçlı kullanacağım ve mevcut Anakart'ım GSP 300'üm için çok yetersiz kalıyor. Amazon üzerinden gelecek kart. Son düzenleme: 5 Şubat 2023
Sadece oyun amaçlı kullanacağım ve mevcut Anakart'ım GSP 300'üm için çok yetersiz kalıyor. Amazon üzerinden gelecek kart.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Şubat 2023 #2 Alınabilir gayet iyi ürün. Zamanında baya videosunu izlemiştim. G6'de düşünebilirsiniz surround portlarına ihtiyacınız yoksa.
Alınabilir gayet iyi ürün. Zamanında baya videosunu izlemiştim. G6'de düşünebilirsiniz surround portlarına ihtiyacınız yoksa.
A4tech Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.139 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524409729 5 Şubat 2023 #3 Merdt dedi: Alınabilir gayet iyi ürün. Zamanında bayağı videosunu izlemiştim. G6'de düşünebilirsiniz Surround portlarına ihtiyacınız yoksa. Genişletmek için tıkla... G6 taksit seçeneği yok. Surround port nedir bilmiyorum ama sadece kulaklık ile kullanacağım, gerekli bir şey mi Surround port bilmiyorum.
Merdt dedi: Alınabilir gayet iyi ürün. Zamanında bayağı videosunu izlemiştim. G6'de düşünebilirsiniz Surround portlarına ihtiyacınız yoksa. Genişletmek için tıkla... G6 taksit seçeneği yok. Surround port nedir bilmiyorum ama sadece kulaklık ile kullanacağım, gerekli bir şey mi Surround port bilmiyorum.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Şubat 2023 #4 A4tech dedi: G6 taksit seçeneği yok. Surround port nedir bilmiyorum ama sadece kulaklık ile kullanacağım, gerekli bir şey mi Surround port bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok gerekmez. Surround port dediğim 7.1 5.1 gibi ses sistemleri bazen 3 4 jack gerektirebiliyor. Sadece kulaklıksa derdiniz USB ile bilgisayara bağlar kulaklık portuna da kulaklığınızı takar kullanırsınız.
A4tech dedi: G6 taksit seçeneği yok. Surround port nedir bilmiyorum ama sadece kulaklık ile kullanacağım, gerekli bir şey mi Surround port bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok gerekmez. Surround port dediğim 7.1 5.1 gibi ses sistemleri bazen 3 4 jack gerektirebiliyor. Sadece kulaklıksa derdiniz USB ile bilgisayara bağlar kulaklık portuna da kulaklığınızı takar kullanırsınız.