Merhaba başlıkta belirttiğim ses kartlarından hangisi alınır? kullanım amacı sadece oyun oynamak PUBG oynuyorum ve neredeyse bütün profesyonel oyuncular ve yayıncılar ses kartı ile kulak içi kullanıyor, rakibin nefes sesini bile duyabiliyorlar yanına bir de sağlam bir stüdyo kulaklığı veya Sennheiser kulaç içi kulaklık almayı planlıyorum.
Merhaba başlıkta belirttiğim ses kartlarından hangisi alınır? kullanım amacı sadece oyun oynamak PUBG oynuyorum ve neredeyse bütün profesyonel oyuncular ve yayıncılar ses kartı ile kulak içi kullanıyor, rakibin nefes sesini bile duyabiliyorlar yanına bir de sağlam bir stüdyo kulaklığı veya Sennheiser kulaç içi kulaklık almayı planlıyorum.
SXFI kullanmam derseniz G6. Kullanırım derseniz ve konsol da işin içindeyse GC7. Sadece PC'de oynayacak ve SXFI da kullanılacaksa X4. Bu dediklerim kulaklığınızın minimum 32 ohm ve maksimum 300 ohm olması halinde geçerli. Değilse işler değişiyor o zaman.
Sxfı kullanmam derseniz g6. kullanırım derseniz ve konsol da işin içindeyse gc7. sadece PC'de oynayacak ve sxfı da kullanılacaksa X4. bu dediklerim kulaklığınızın minimum 32 ohm ve maksimum 300 ohm olması halinde geçerli. Değilse işler değişiyor o zaman.
G6 güçlü ve Xamp desteği olduğu içindir. Barındırdığı teknoloji az ve eski olduğundan oyun dışında kullanılacağı zamanlarda pek tercih edilecek bir cihaz değil. O sebeple X4 veya GC7 daha mantıklı geliyor. Ayrıca ses kasmada sahip olduğunuz kulaklığın daha büyük önem arz ettiğini unutmayın.