İnceleme Creative Sound Blaster Z SE

Merhaba, konuyu hortlatmış olacağım fakat yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.
Creative G6, AE-5 Plus, Z SE bu kartlar arasından hangisini tavsiye ederisiniz oyun oynuyorum fakat asıl amacım dinlediğim müziklerden daha fazla detay almak.

G6 ve AE-5 birbirine çok yakın kartlar, eğer müzik diyorsanız AE-5 daha iyi seçim olur. Zaten Z SE genel olarak oyun için tasarlanmış bir ses kartı. Kendim G6 kullanıyorum, anakartıma takabilecek olsam AE-5 Alırdım, G6 da mobil onun da öyle bir artısı var.

AE-5 Plus al.

Class A'da en güçlü kart bu.

AE-5, Z SE nin oyun kapasitesine ek olarak birde iyi bir müzik kapasitesine mi sahip?

Class A nın ne demek olduğunu anlamadım, açıklayabilir misiniz ?
İçindeki ses işlemcileri ve yazılım aynı. DAC çipi ve amfisi daha iyi. Yani evet Z SE'den daha kapsamlı bir kart diyebilirim.

Class kısmına buradan bakabilirsin. Özetle ses çıkış gücün belirlenen dirençte zorlanmadan dbV ve dbMa'i verebiliyor mu veremiyor mu kıyasını yaptım diyebilirim. Z SE bu kaynakta mevcut değil ASR'da mevcut. Görünürde G6 ve AE-5 güç olarak aynı gözükse de AE-5'in daha geniş direnç spektrumunu destekliyor diyebilirim.

Daha fazla detay öğrenmek istiyorsan açtığım Edition XS kulaklık özelinde AE-5 Plus'ın yeterli gelip gelmediği ile ilgili konuya bakabilirsin.

Bu da diğer konudaki AE-5 Plus'ın Edition XS için vereceği gücün takribi hesaplamasıdır.

Benim bu konudaki yapmış olduğum incelemeler çok da detaylı değil dilersen şuradaki incelemelere de bakarak daha çok bilgi öğrenebilirsin.

Kullandığım kulaklığın daha da detaylı incelemesini videolu şekilde yapacağım. Çok verimsiz ve haddinden fazla düşük dirence sahip olduğu için çeşitli DAC/Amp ve ses kartları ile RAA üzerinden hesaplamalar yaparak ve genel teknik performanslarını göstererek ses kartı konusuna da değineceğim. Sadece kulaklık incelemesi olmayacak genel rehber olarak bilgi aktarımı yapacağım bu videoda. Video çekildikten ve yayımlandıktan sonra da bu konu içerisinde mesaj olarak atacağım;

Emeğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. ALLAH razı olsun. Videoyu bekliyor olacağım fakat bu arada AE-5 Plus ı satın alacağım inşAllah.

g633 kulaklığım için tavsiye edebileceğiniz 3.5mm kablo var mı ? AE-5 Plus a gidecek ve kulaklığın mikrofununuda kullanmak istiyorum.

Pahalı gaming ekipmanı övme simülatörüne dönüşen Technopat'ta böyle kaliteli içerikler görmek sevindirdi. Devamı gelmesi dileğiyle.

Pahalı gaming ekipmanı övme simülatörüne dönüşen Technopat'ta böyle kaliteli içerikler görmek sevindirdi. Devamı gelmesi dileğiyle.
Artık yoruldum. Takip etmiyorum bile bilgisayar parçalarını. Ses konusu çok daha derin ve güzel. Buraya ara ara konu açıyorum arşivde kalsın diye. Belki yakında AE-5 Plus incelemesi gelir burada Z SE'yi Creative özelinde incelemiş oldum. AE-5 Plus'ı daha teknik incelemiş olacağım. Gerçi açtığım son 2-3 konuda AE-5 Plus'ın büyük bir çoğunluğunu göstermiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…