Elektronik Creative Sound BlasterX G6 2400TL

Sizin kullanım senaryonuza G6 mantıklı olur. İlerde alacağınız kulaklıkların da altından kalkar. Biraz bütçeli demişsiniz çeşitli bütçelerde birkaç ufak fikir vereyim istedim:

Korkunç fiyata olmayan Superlux HD 681 (eskiden kullanıyordum tavsiye ederim inanılmaz f/p), AKG K92, AKG K240 MK II, HiFiMAN HE400se (aktif olarak kullanıyorum aşırı memnunum) gibi ürünler tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Taksit yok mu ya urunde?

Var dostum 6 ay galiba.

Güle güle kullanın. Ben de G6 ve X4 arasında gidip geliyorum.

Yakın zamanda HD58X aldım ve güzel bir kartla kullanmak istiyorum artık.

Çok teşekkür ettim. HD58 için G6 ya da X serisi şart gibi duruyor. Ben gamezero ile GSX300 ses kartımı %90 falan yapıyordum division 2'de ancak sesler tam net ve duyulabilir oluyordu. Dün X4 ile denedim %40 göremiyorum çünkü hem sesler net hem çok yüksek. X4 %35 sesi eski kartım GSX300'ün %100 sesi ile aynı ve eski karta oranla gerçekten daha keskin ve net sesler.

Hayırlı olsun hocam mutlu oldum sizin adınıza yazarken gözleriniz parlamış gibi hissettim

Gerçekten parlamıştı gözlerim kardeşim sağ ol. Hissettirbilmişim yazarken demek ki

Gerçekten parlamıştı gözlerim kardeşim sağ ol. Hissettirbilmişim yazarken demek ki

Kesinlikle hissettirdiniz. Aklımdaki netliği ilk aldığımdaki düşüncelerim aklıma geldi.

Ayrıca gerçekten Game Zero insanın kafasına vura vura yer söylüyor. FPS oyunları ve Discord konuşmaları için kullanıyorum memnunum.

HE400se'nin geniş sahnesi multimedyada ve tek kişilik oyunlarda parlıyor.

Hayırlı olsun.

G6 güzel ses kartı ama ben kulaklığımın kendi sesini kullandığımda sesler daha iyiydi g6ya gerek kalmıyordu. Kendi kulaklığınızın sesini kullanın.

Son düzenleme:
İlerde bir Beyerdynamic DT 990 ya da Audio-Technica M50X düşünebilirim. Şu an için kendi konforum ve algımda gerek yok ama denemek isterim. Özellikle M50X Stodeh gibi oyuncular kullanıyor yıllardır keza DT 990. Bakalım şu an için GameZero ile X4 yani ne desem boş anlatılmaz yaşanır seviyeye çektiler oyunun oynanışını, hissedişini başka bir seviye oldu gerçekten.
Hayırlı olsun.

G6 güzel ses kartı ama ben kulaklığımın kendi sesini kullandığımda sesler daha iyiydi g6ya gerek kalmıyordu. Kendi kulaklığınızın sesini kullanın.

Eyvallah sağolasın.

Madem konu hortladı bir soruda ben sorayım. Lazım olur diye aldığım Ugreen marka ses kartı var elimde. Ses kartını kullansam bir değişim olur mu? Anakarttaki ses kartının adını ve aldığım ürünün linkini aşağıya ekledim. Deneme fırsatım olmadığı için soruyorum.

Realtek® ALC S1200A 8-Kanal Yüksek Tanımlı Ses CODEC.
Kulaklık Anker Q10.

Anker Q10'u kesecek bir çip olduğunu düşünüyorum.

Müzik için: Fiio K5Pro + Beyerdynamic dt 900 pro x alırsan hem oyun hem de müzikte çok güzel sonuç alırsın. K5 pro'nun oyun için artısı yok ama özünde iyi bir DAC olduğu için oyun veya filmlerde de çok başarılı.

Hem Oyun Hem Müzik için kullanacaksan ve biraz daha düşük bütçen varsa elindeki kulaklıkla birlikte G6'yı alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…