Creative sound blasterx G6 vs AE-5 Plus

Clumsyfingers

Decapat
Daha fazla  
Creative sound blasterx G6 vs AE-5 Plus.

Bu iki üründen birini almak istiyorum. İlk önceliğim oyun hangisi tercih edilmeli?

Oyun için hangisi uyguna geliyorsa onu alın derim. G6 da çoklu cihaz bağlama özelliği var ve hiç şikayet duymadım fakat çoğu oyuncular AE*5'ten de memnun. Ae5 kullanan birisi olarak söylüyorum. Bütçeni hangisi zorlamıyorsa onu al.

Kullanacağınız kulaklığa bağlı. AE5'in çıkış gücü daha yüksek. İkisinde de aynı EQ presetleri ve Scout Mode var. Oyun açısından bir fark oluşacağını zannetmiyorum.

Fiyatları aynı.

Kullanacağınız kulaklığa bağlı. AE5'in çıkış gücü daha yüksek. İkisinde de aynı EQ presetleri ve scout mode var. Oyun açısından bir fark oluşacağını zannetmiyorum.

Kulaklık olarak Cloud Alpha ile kullanmayı düşünüyorum.

Sitesinde iki modelin thd+n değerlerinde farklar var büyütülecek bir fark mı bilmiyorum.

DT990 Pro 250 ohm için fiio K5 Pro mu blasterx G6 mı AE5 Plus mı hocam.
Ya da jds labs atom amfi alıp b&o G5 dac'ı mı bağlıyım.
DAC öneriniz varsa alabilirim yine.

DT990 Pro 250 ohm için fiio K5 Pro mu blasterx G6 mı AE5 Plus mı hocam.
Ya da jds labs atom amfi alıp b&o G5 dac'ı mı bağlıyım.
DAC öneriniz varsa alabilirim yine.

Ben PCI kartları seviyorum. AE-5 Plus alırdım ben. (K5 Pro'ya çıkacak bütçeniz varsa eğer AE-7'yi de bir düşünün derim.)
Çıkış gücü olarak JDS Atom>K5 Pro (Pro ESS'in normal K5'den fazla)>AE-5>G6 diye biliyorum.
G6 sıkça DT 990 PRO ile kullanılıyor diye biliyorum. Muhtemelen rahat çalışıyordur. Ki diğerleri hayli hayli altından kalkacaktır.

Son düzenleme:
Müzik dinleme performansları değişir mi?
PCI kartları sevme nedeniniz nedir?
Bende DT990PRO var oyun ve müzik karışık kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…