machiavel Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #11 King Helemoira dedi: Çok ciddi bir fark olacağını düşünmüyorum. Özellikle K5 ve G6 sıkla kapıştırılıyordu. Denk çıkıyor çoğu kaynakta. Özel bir sebebi yok aslında. Daha çok bilgisayar parçası gibi hissettiriyor. USB'li olunca dış aksesuar gibi. Genişletmek için tıkla... Sound Blaster X4 mü G6 mı daha mantıklı sizce. Ve teşekkürler.
King Helemoira dedi: Çok ciddi bir fark olacağını düşünmüyorum. Özellikle K5 ve G6 sıkla kapıştırılıyordu. Denk çıkıyor çoğu kaynakta. Özel bir sebebi yok aslında. Daha çok bilgisayar parçası gibi hissettiriyor. USB'li olunca dış aksesuar gibi. Genişletmek için tıkla... Sound Blaster X4 mü G6 mı daha mantıklı sizce. Ve teşekkürler.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.563 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 18 Nisan 2023 #12 machiavel dedi: Sound Blaster X4 mü G6 mı daha mantıklı sizce. Ve teşekkürler. Genişletmek için tıkla... X4'ün SXFI ve 7.1 kanal hoparlör bağlama imkanı dışında bir artısı yok diye biliyorum. G6 daha iyi.
machiavel dedi: Sound Blaster X4 mü G6 mı daha mantıklı sizce. Ve teşekkürler. Genişletmek için tıkla... X4'ün SXFI ve 7.1 kanal hoparlör bağlama imkanı dışında bir artısı yok diye biliyorum. G6 daha iyi.