Creative Tactic 3D Alpha MI ? Draco HS-850 Mi ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 862
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Aklımda mikrofonlu kulaklık almak var. Aslında elimde Sony MDR-XB900 kulaklık vardı. Fakat bozuldu. Normalde bu kulaklığı müzik dinlemek için kullanıyordum. Bozuluncada haliyle müzik dinleyemez oldum. Şimdi aynı zamanda da ben oyun gameplay yapıyorum. Bu yüzden mikrofonlu bir kulaklığa ihtiyacım var. Fakat aynı zamanda müzikte dinlediğim için mikrofonun çıkarılabilir olması lazım. Bu yüzden bu iki kulaklık arasında kaldım. Fakat hangisi daha iyidir bilemedim. Benim için birazda mikrofonun iyi ses vermesi gerekli. İki kulaklığında mikrofon testlerine baktım. Tactic 3D Alpha çok temiz ses veriyor. Fakat youtubedeki videolara baktığımdam her testin aynı olmadığını farkettim. Bazı testlerde ses çok güzel iken bazılarında çok kötü. O yüzden size bir danışayım dedim. Aranızdan Logitech G-230 al gibi öneriler olacaktır. Fakat dediğim gibi mikrofonun çıkarılabilir olması önemli. O yüzden bu ikisi arasından hangisi sizce daha iyidir ?

Kulaklık hakkında yorumda bulunmak zor çünkü ikisi de aynı sürücüyü kullanıyor. Sadece ikisini de kullanan birinin yorumunu almak faydalı olur yoksa kağıt üzerinde ikisi de aynı gözüküyor. İnternetten inceleme ve test videolarını izleyin.
Alternatif olarak; araştırdığım ve müzik performansı hakkında olumlu yorumlar duyduğum Razer Electra modeline de bakmanızı tavsiye ediyorum.
Razer Electra Oyuncu Kulaklığı - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Ürünün mikrofonu var, kablonun içinde ve çıkarılabilir. Telefonla da kullanmayı düşünüyorsanız bence iyi bir seçim olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler. Fakat ürünü fiyatı biraz pahalı. Ben bütçem taş çatlasın 150TL. Ayrıca mikrofonun kabloda olmasından pek hoşlanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı