Herkese merhaba,
Laptopumun kulaklık jak'ını kırdım ve yerini doldurmak istiyorum. Kullandığım kulaklık Sennheiser Game One (stereo) ve müzik performansı ile ilgili hiçbir beklentim yok, tamamen oyun odaklı kullanıyorum, yani 5.1 veya 7.1 destekli amplifikatörler & harici ses kartları sanırım ihtiyacımdan fazlasına tekabül ediyor ve gereksiz görüyorum.
Kulaklık jak'ı kırılmadan önce laptopun bana sağladığı ses performansından çok memnundum, bunun altına düşmek istemiyorum ve daha fazlasını da istemiyorum. Ne gibi bir harici ses kartı alırsam mantıklı olacaktır? Laptop: MSI GE75 Raider 8SF, anakartı Intel cannon lake HM37, sesle alakalı belirtilen detaylar arasında ess sabre hi-fi DAC yazıyor, hakim değilim sesle ilgili ifadelere.
Bir geliştirme yapmak için araştırma yapmıyorum, tamamen jak kırılmamış gibi devam etmek istiyorum.
Creative X-Fi Go Pro USB ses kartı dikkatimi çekti, buna yönelmek mantıklı mıdır yoksa bu bile ihtiyacımın fazlası mıdır? Yoksa eskisi kadar tatminkar olmaz mı? Sesle alakalı bilgi sahibi olanlar lütfen birkaç kıymetli tavsiyesini esirgemesin.