MR.assassin's Hectopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #1 Merhabalar, elimde bu ses kartı var ve sürücüsünü bir türlü bulamıyorum bana yardım eder misiniz? Güncel.
Merhabalar, elimde bu ses kartı var ve sürücüsünü bir türlü bulamıyorum bana yardım eder misiniz? Güncel.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ekim 2015 #2 Creative X-Fi diye bir ses kartı yok. Önce modelini öğrenin, ondan sonra uygun sürücüyü bulmada yardımcı olabiliriz. Ya da: Creative Worldwide Support
Creative X-Fi diye bir ses kartı yok. Önce modelini öğrenin, ondan sonra uygun sürücüyü bulmada yardımcı olabiliriz. Ya da: Creative Worldwide Support
MR.assassin's Hectopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Creative X-Fi diye bir ses kartı yok. Önce modelini öğrenin, ondan sonra uygun sürücüyü bulmada yardımcı olabiliriz. Ya da: Creative Worldwide Support Genişletmek için tıkla... Model CREATİVE THX SOUND BLASTER SB1290.
Recep Baltaş dedi: Creative X-Fi diye bir ses kartı yok. Önce modelini öğrenin, ondan sonra uygun sürücüyü bulmada yardımcı olabiliriz. Ya da: Creative Worldwide Support Genişletmek için tıkla... Model CREATİVE THX SOUND BLASTER SB1290.