Merhabalar arkadaşlar. Sorunum şöyle: Malum güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarım açıldığında şifre ekranında şifremi yazıp enterlıyorum. Hoş geldiniz yuvarlağı yüklenirken donuyor ve bilgisayar kilitleniyor. Bazende kilitlenmek yerine siyah ekran geliyor (Yani anladığım kadarıyla masaüstü geliyor ama görüntü yok tam emin değilim) ve sol üstte kişiselleştirme ayarları yapılıyor diye bir kutucuk çıkıyor. Bir şeyler yüklüyor ayarlıyor orada. Sonrasında hiçbir şey yok aynı siyah ekran. PC çalışıyor tabii.
Kurtarma yapmayı denedim ancak gelişmiş ayarlara giremiyorum. Bilgisayar yeniden başlatılınca yeniden başlatılıyor diyor. Yine siyah ekran hatta şifre ekranındaki simgeden bilgisayarı kapata tıklıyorum kapatılıyor diyor ve gene siyah ekran. Ama bilgisayar kapanmıyor bilgisayarı ancak power tuşuna basılı tutunca kapatabiliyorum.
Yani kurtarma menüsüne ulaşamıyorum ayrıca yavaşladığını fark ettim. Şifre ekranındaki simgelere tıklayınca geç yanıt veriyor. Nedir yapmam gereken? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.