eraycan8181 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 84 11 Ağustos 2024 #1 Birkaç parça bakarken gördüm bu siteyi, lakin pek bilemedim. Birçok parçada Akakçe üstünde öneriliyor. Kullanan ya da kullanmış olan kimse var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2024
Birkaç parça bakarken gördüm bu siteyi, lakin pek bilemedim. Birçok parçada Akakçe üstünde öneriliyor. Kullanan ya da kullanmış olan kimse var mı acaba?
1 193oo Femtopat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 merhaba bende o siteden kulaklık almayı düşünüyorum fakat pek bi yorum bulamadım siz naptınız acaba güvenilir mi site
merhaba bende o siteden kulaklık almayı düşünüyorum fakat pek bi yorum bulamadım siz naptınız acaba güvenilir mi site
eraycan8181 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 84 18 Ağustos 2024 #3 193oo dedi: Merhaba bende o siteden kulaklık almayı düşünüyorum fakat pek bir yorum bulamadım siz naptınız acaba güvenilir mi site. Genişletmek için tıkla... Kimse bir şey yazmayınca bulaşmak istemedim. Malum günümüzde fiyatlar zaten uçuk.
193oo dedi: Merhaba bende o siteden kulaklık almayı düşünüyorum fakat pek bir yorum bulamadım siz naptınız acaba güvenilir mi site. Genişletmek için tıkla... Kimse bir şey yazmayınca bulaşmak istemedim. Malum günümüzde fiyatlar zaten uçuk.
A alex57 Kilopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 15 21 Ağustos 2024 #4 kardeşimin sistemi için ryzen 5 5600 işlemci sipariş etmiştim işlemci elime ulaştı. hiç bir sorun yaşamadım
kardeşimin sistemi için ryzen 5 5600 işlemci sipariş etmiştim işlemci elime ulaştı. hiç bir sorun yaşamadım
H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 791 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 28 Aralık 2024 #5 Bende güç kaynağı sipariş verdim sonra kafalarına göre siparişimi iptal ettiler. Zerre güven duymadım.
Bende güç kaynağı sipariş verdim sonra kafalarına göre siparişimi iptal ettiler. Zerre güven duymadım.