Creature Game Store güvenilir midir?

Arthur mogan

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 5070 ekran kartı almayı planlıyorum. 36.000 TL bütçem var ve en iyi alternatif olarak 5070 gözüküyor. Crtgame. Store'dan ürün alınır mı? Deneyimi olan var mı acaba? 2. el satışı veya sipariş iptali gibi durumlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Linki aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site güvenilir ancak pahalı bence, Asus model diye fazladan vermeye gerek yok 5070 için. Zaten aşırı ısınan bir kart değil bildiğim kadarıyla.
Şuna da bakabilirsiniz, neredeyse 6 bin lira daha ucuz.

Inno 3d diye almak istemedim açıksa birde 2 fan ben 2k da ultra oynayacağım için ekran kartına yük biner diye düşündüm ve 3 fanlara baktım kafam rahat olsun diye bide site den ürün aldınız mı acaba

Inno 3d diye almak istemedim açıksa birde 2 fan ben 2k da ultra oynayacağım için ekran kartına yük biner diye düşündüm ve 3 fanlara baktım kafam rahat olsun diye bide site den ürün aldınız mı acaba
Siteden hiç ürün almadım ama forumda siteden ürün alıp memnun kalan çok kişi var ve bu site Asus'un yetkili satıcılarıdan biriymiş. Sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
250W TDP'ye sahip bir ekran kartı, 2 fan 4K ultra ayarlarda ekran kartının dibini sıyırsan bile rahatlıkla yeter aslında, siz bilirsiniz.

Teşekkür ederim tavsiyelerini değerlendirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…