eXLie Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Steam'den indirimde The Crew 2 aldım ama Ubisoft uygulaması açılırken CD kod istiyor fakat hiçbir yerde bulamıyorum.
Steam'den indirimde The Crew 2 aldım ama Ubisoft uygulaması açılırken CD kod istiyor fakat hiçbir yerde bulamıyorum.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 14 Eylül 2024 #2 eXLie dedi: Steam'den indirimde The Crew 2 aldım ama Ubisoft uygulaması açılırken CD kod istiyor fakat hiçbir yerde bulamıyorum. Eki Görüntüle 2310255 Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp cd anahtarını göster deyin. Sonra oradaki kodu Uplayde girin. Artı 0 Eksi
eXLie dedi: Steam'den indirimde The Crew 2 aldım ama Ubisoft uygulaması açılırken CD kod istiyor fakat hiçbir yerde bulamıyorum. Eki Görüntüle 2310255 Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp cd anahtarını göster deyin. Sonra oradaki kodu Uplayde girin.
A ArdaKeskn Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 Steam'de oyuna sağ tıklayına ya da oyun özelliklerine girerken CD anahtarını göster diye bir tuş olması lazım. Artı 0 Eksi
Steam'de oyuna sağ tıklayına ya da oyun özelliklerine girerken CD anahtarını göster diye bir tuş olması lazım.
KS KS eXLie Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 xblast16 dedi: Steam'de oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp CD anahtarını göster deyin. Sonra oradaki kodu Uplay'de girin. Genişletmek için tıkla... Burada öyle bir şey yok o yüzden bulamadım. ArdaKeskn dedi: Steam'de oyuna sağ tıklayına ya da oyun özelliklerine girerken CD anahtarını göster diye bir tuş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun özellikleri kısmındada öyle bir yer yok gözükmüyor. Dosya Ekleri 1726317712847.png 357,8 KB · Görüntüleme: 232 Artı 0 Eksi
xblast16 dedi: Steam'de oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp CD anahtarını göster deyin. Sonra oradaki kodu Uplay'de girin. Genişletmek için tıkla... Burada öyle bir şey yok o yüzden bulamadım. ArdaKeskn dedi: Steam'de oyuna sağ tıklayına ya da oyun özelliklerine girerken CD anahtarını göster diye bir tuş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Oyun özellikleri kısmındada öyle bir yer yok gözükmüyor.
A ArdaKeskn Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 eXLie dedi: Burada öyle bir şey yok o yüzden bulamadım. Genişletmek için tıkla... Steam'den destek isteyin bir gün içinde cevaplanması lazım bende GTA 5 oyunu var oradan hatırlıyorum bu anahtar girme olayını. Artı 0 Eksi
eXLie dedi: Burada öyle bir şey yok o yüzden bulamadım. Genişletmek için tıkla... Steam'den destek isteyin bir gün içinde cevaplanması lazım bende GTA 5 oyunu var oradan hatırlıyorum bu anahtar girme olayını.
KS KS eXLie Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #6 ArdaKeskn dedi: Steam'den destek isteyin bir gün içinde cevaplanması lazım bende GTA 5 oyunu var oradan hatırlıyorum bu anahtar girme olayını. Genişletmek için tıkla... Parakente CD anahtarı değil basınca bir metin gösteriyor hangisinden destek atacağım. Dosya Ekleri 1726317997748.png 44,4 KB · Görüntüleme: 218 Artı 0 Eksi
ArdaKeskn dedi: Steam'den destek isteyin bir gün içinde cevaplanması lazım bende GTA 5 oyunu var oradan hatırlıyorum bu anahtar girme olayını. Genişletmek için tıkla... Parakente CD anahtarı değil basınca bir metin gösteriyor hangisinden destek atacağım.
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #7 Kendileri bir makale yazmışlar bunun için ama 404 veriyor. Artı 0 Eksi
A ArdaKeskn Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #8 eXLie dedi: Parakente CD anahtarı değil basınca bir metin gösteriyor hangisinden destek atacağım. Genişletmek için tıkla... Altda diğer diye bir bölüm varsa ondan atın. Artı 0 Eksi
eXLie dedi: Parakente CD anahtarı değil basınca bir metin gösteriyor hangisinden destek atacağım. Genişletmek için tıkla... Altda diğer diye bir bölüm varsa ondan atın.