Steam Crew 2 indirime girer mi?

AbuzerDAG

Decapat
Yer
Bikini Bottom
Steam'de en son yaz indiriminde azami %90 oranla indirime girmiş. O zamandan beri sonbahar, kış hiçbir etkinlikte tık yok. Bu oyun ilkbaharda indirime girer mi?

Crew kötü, Forza 4 falan alın. Crew pişman eder.

Crew kötü, Forza 4 falan alın. Crew pişman eder.

The Crew var bende de. Açıp doğru düzgün oynamadım. Forza daha güzeldir eminim. 5I sadece harita büyük olsun ve yeni arabalar istiyorsanız alın. Yoksa 4 daha güzel.

The Crew var bende de. Açıp doğru düzgün oynamadım. Forza daha güzeldir eminim. 5I sadece harita büyük olsun ve yeni arabalar istiyorsanız alın. Yoksa 4 daha güzel.

5'in haritası büyük ama kötü, 4'ün haritası da daha güzel.

2'yi bilmem ama Crew Motorfest şu an Epic'te indirimde ve şu an piyasadaki en iyi yarış oyunu olduğunu söyleyebilirim.

2'yi bilmem ama Crew Motorfest şu an Epic'te indirimde ve şu an piyasadaki en iyi yarış oyunu olduğunu söyleyebilirim.

Evet bu motorfest bayağı beğenen var. Ama Forza kadar olduğunu sanmıyorum. Çünkü Crew serisine göre çok iyi bir oyun. Piyasaya göre değil bence.

Evet bu motorfest bayağı beğenen var. Ama Forza kadar olduğunu sanmıyorum. Çünkü Crew serisine göre çok iyi bir oyun. Piyasaya göre değil bence.
Oynanış olarak evet ama Forza 5 içerik açısından çok boş bir oyun. 3 ve 4'ü bayılarak oynamış biri olarak 5'ten nefret ettim ve şimdi crew motorfest'i bayıla bayıla oynuyorum. Denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…