Crew 2 nasıl bir oyun?

DimensionX

Hectopat
Başlıkta da belirttiğim gibi Crew 2 nasıl bir oyun? Gran turismo gibi sadece pistlerde mi geçiyor yoksa Forza Horizon gibi bir açık dünyası mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık dünya. Forza'dan tek farkı araba, uçak ve tekne ile yarışlar yapılabiliyor.

Tabii Forza Horizon 4 grafikleri bana göre daha güzel.

Forza Horizon 4 gibi bir açık dünyaya sahip ve daha büyük bir haritası var. Ama oyunu pek tavsiye etmem çok kötü fizikleri var araba kullandığını vs. hissetmiyorsunuz.

Her ikisini de oynamış birisi olarak The Crew 2'yi Forza Horizon 4 ile karşılaştıracak olursam, The Crew 2; sürüș konusunda kötü, ki grafikleri de öyle (çok pastel grafiklere sahip), mekanikler çok yapay hissettiriyor. Ek olarak, fazla arcade olduğunu düşünüyorum, daha çok mobil bir oyun olan Ashphalt serisine benziyor. İyi tarafı ise birçok araç türünü kullanabiliyorsunuz.

Hocam kesinlikle Forza 4'ü Crew 2'ye tercih ederim. Crew 2'nin mekanikleri o kadar iğrenç ki eğer daha önce Forza 4 oynadıysanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Crew 2'nin Forza'ya göre kayda değer tek artısı haritası diye düşünüyorum. Oldukça büyük bir haritaya sahip, arkadaşlarla gezmeye uygun fakat aynısını Forza'da da yapabilirsiniz ve kesinlikle daha zevkli olacaktır.

Artılar: +Harita devasa.
+Bol bol içerik var.
+Araba sesleri ve modelleri iyi.
+Güncel bir oyun, sürekli yeni içerik geliyor.
+Uçak ve tekne sürebiliyorsunuz.
Eksileri: -Grafikler çöp.
-Fizikler iyi değil
-Modifiye konusunda Forza ve NFS arasında bir yerde. Ama gerçek markalar kullanılmamış ve modifiye seçenekleri NFS kadar doyurucu değil.
Sonuç: Araba oyunlarını seviyorsanız indirimde alın. Sevmiyorsanız demo versiyonunu oynayın, beğenirseniz indirime girdiğinde alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı