CRG5'te ghosting var mı?

Peki önerebileceğiniz bir ayar var m? Kutudan çıkarttım jelatinleri üstünde iade gibi bir durum olursa diye. Renk ayarları vb. ölü piksel testi yaptım ölü pikseli yok.

OSD menüsünü bana fotoğraf olarak at önereyim. Seninle benzer bir monitör kullanıyorum ben ama aynısı değil 165 Hz benimki.

OSD menüsünü bana fotoğraf olarak at önereyim. Seninle benzer bir monitör kullanıyorum ben ama aynısı değil 165 Hz benimki.
Tabiki hemen atıyorum teşekkür ederim. He birde inverse ghosting olayını çözdüm gibi. Response time ayarını fastest tan faster a çekince morluklar gitti diyebilirim.

Tabii ki hemen atıyorum teşekkür ederim. He bir de inverse ghosting olayını çözdüm gibi. Response time ayarını fastesttan faster a çekince morluklar gitti diyebilirim.

Bende o ayarı önerecektim atmanıza gerek kalmadı. İnverse Ghosting'in çözümü OverDrive ayarını azaltmaktır çünkü piksellerin aşırı hızlı renk değiştirmesinden kaynaklanan bir sorun diye biliyorum o.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir kaç ayar yaptım 2. test videosu sanki 4ms e göre baya iyi oldu ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…