Crimson Desert alınır mı?

Bütçe
3000

novexx

Decapat
Daha fazla  
Oyun alınır mı şu anda? Açıkçası açık dünya ve macera/aksiyon oyunlarının hastasıyım ve düz bakışta benim için bir şaheser sayılır oyun ancak kendim deneyimleyemediğim için sormayı tercih ettim. Steam'de 3000TL gibi bir fiyati var ve bu fiyata değer bir oyun mu? Bu yüksek bir fiyat ve verdiğim paraya değsin istiyorum, öyle oynayıp köşeye atmak yerine hikayesi bittikten sonra bile devam edilebilecek bir oyun mu?

Bir de daha indirimli nerede bulabilirim? Ya da ileride indirime girer mi yakın zamanda?

Oyun alınır mı? Şu anda? Açıkçası açık dünya ve macera/aksiyon oyunlarının hastasıyım ve düz bakışta benim için bir şaheser sayılır oyun ancak kendim deneyimleyemediğim için sormayı tercih ettim. Steam'de 3000TL gibi bir fiyati var ve bu fiyata değer bir oyun mu? Bu yüksek bir fiyat ve verdiğim paraya değsin istiyorum, öyle oynayıp köşeye atmak yerine hikayesi bittikten sonra bile devam edilebilecek bir oyun mu?

Bir de daha indirimli nerede bulabilirim? Ya da ileride indirime girer mi yakın zamanda?

Eneba'dan key olarak satın alabilirsin zaten konusu var forumda. Açık dünya macera aksiyon seviyorsan tam senlik. Ama harika bir hikaye anlatımı falan bekliyorsan üzülürsün gibi ben de henüz başlarındayım oyunun.

@Zeitn2t kime göre? Neye göre? Videolarını izlediğim kadarıyla haritası büyük, çeşitliliği fazlasıyla yeterli gibi geldi. Ayrıca kısmende olsa her türlü aksiyonu barındıran müthiş grafiklere sahip olmasına rağmen optimizasyonu ilk çıkışına göre fazlasıyla yeterli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Türk dil desteğine sahip olması bile benim için + puan kazanıyor. Kısacası her şeyi bir yana koyduktan sonra 90-100 saat kadar oynanabilecek bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor...

@Zeitn2t kime göre? Neye göre? Videolarını izlediğim kadarıyla haritası büyük, çeşitliliği fazlasıyla yeterli gibi geldi. Ayrıca kısmende olsa her türlü aksiyonu barındıran müthiş grafiklere sahip olmasına rağmen optimizasyonu ilk çıkışına göre fazlasıyla yeterli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Türk dil desteğine sahip olması bile benim için + puan kazanıyor. Kısacası her şeyi bir yana koyduktan sonra 90-100 saat kadar oynanabilecek bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor...

Kime göre olduğunu zaten yazdım Steam değerlendirmelerindeki çoğu kişinin problem yaşadığı görülüyor mekanik ve kontroller eksikmiş bunları ben söylemiyorum oynayanlar ve eleştirmenler söylüyor bence fiyatını hak etmiyor fazlasıyla şişirilmiş bir oyun.

Bana kalırsa indirime girmesini bekleyin. Metacritic puanı 78. Starfield denen balon bile 83 almış düşünün. Steam puanlarında ise %58 gibi puanlaması var. Çoğunlukla oynanışın zorluğundan şikayetçiler. 3000 lira az değil. Para verip sevmeme ihtimaliniz yüksek.

Oyunla ilgili olumsuz yorum yapan kişilerin çoğu kontrollerden kaynaklı ağlamış. İnsanlar maalesef Ubisoft vb. firmaların yaptığı oyuncuya zekasız muamelesi yaparcasına yönlendirme yapan basit mekanikli oyunlara alışmış maalesef.

Basın tarafındaki verilen puanlari dikkate almamak lazım. Dragon Age Veilguard gibi oyunlara 10/10, 100/100 puan veren basını ciddiye alamıyorum maalesef.

Oyunun videolarını izleyip kendiniz karar verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı