Shurion Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 13:08 #1 Şu kasa çok öneriliyor ve tercih ediliyor fakat elektrik kesintisinde kasa giderse diye çekiniyorum. Sizce kasa veya başka bir parça değişilmeli mi? Crimson Infinity Elimde şu an kullanmadığım Corsair kasa var, bunu kullansam daha mı iyi? Son düzenleme: Cuma 13:16
Şu kasa çok öneriliyor ve tercih ediliyor fakat elektrik kesintisinde kasa giderse diye çekiniyorum. Sizce kasa veya başka bir parça değişilmeli mi? Crimson Infinity Elimde şu an kullanmadığım Corsair kasa var, bunu kullansam daha mı iyi?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.174 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye Cuma 13:22 #2 Vento VG3400S ve Segotep Lumos G6 seçeneği ile alınır.
Shurion Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:29 #3 Leon Dayı dedi: Vento VG3400s ve segotep lumos G6 seçeneği ile alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz segotep bulamadım.
Leon Dayı dedi: Vento VG3400s ve segotep lumos G6 seçeneği ile alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz segotep bulamadım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.174 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye Cumartesi 21:37 #4 Shurion dedi: Hocam dediğiniz Segotep bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dün vardı ama stok bitmiş ve kaldırılmış. Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 seçebilirsiniz.
Shurion dedi: Hocam dediğiniz Segotep bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dün vardı ama stok bitmiş ve kaldırılmış. Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 seçebilirsiniz.
Shurion Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:39 #5 Leon Dayı dedi: Dün vardı ama stok bitmiş ve kaldırılmış. Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hocam peki elektrik gitmesi durumunda falan kasa yanmaması için bu söylediğiniz kasa iyi midir? Ekstra ne gibi önlem alabilirim ?
Leon Dayı dedi: Dün vardı ama stok bitmiş ve kaldırılmış. Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hocam peki elektrik gitmesi durumunda falan kasa yanmaması için bu söylediğiniz kasa iyi midir? Ekstra ne gibi önlem alabilirim ?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.174 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye Cumartesi 21:43 #6 Shurion dedi: Hocam peki elektrik gitmesi durumunda falan kasa yanmaması için bu söylediğiniz kasa iyi midir? Ekstra ne gibi önlem alabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet. Akım korumalı priz alabilirsiniz.
Shurion dedi: Hocam peki elektrik gitmesi durumunda falan kasa yanmaması için bu söylediğiniz kasa iyi midir? Ekstra ne gibi önlem alabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet. Akım korumalı priz alabilirsiniz.