Crisom Guard ön panel nasıl sökülür?

Bedirhan2004

Kilopat
Daha fazla  
Çoğu forumda araştırdım doğru düzgün anlatan bulamadım.
Bilgisayar kasadan dolayı ısınıyor donanım arşivi kasanın önüne delik açmış ancak ön kapağı çıkarmış.
Lakin ön kapağı çıkarmayı göstermemiş.
Bilgisayarın taksidi bitmedi daha, sizce ön kapağını matkapla deliyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Delmeyin tabii ki de. Çıkartsanız yeter. DA Forum’da aktif, orada profiline mi yazılıyor özel mesaj mı atılıyor bilmiyorum ama kendisine ulaşırsanız söyler. Genelde alttan tutup çekilir ama bilmiyorum kasayı.
Videoyu izledim, çoğu kasada olduğu gibi pinli yapıda. Alttan çekince gelmiyor mu? Veya üstten?

Son düzenleme:
Bilgisayarı satmayı düşünmüyorsan, değiştirmeyi planlamıyorsan ince matkap ucu ile baya bir delik açman gayet iyi soğutma sonucu verir. Eğer delikleri iyi ayarlarsan kasanın ön şeklini bozmadan aynı güzelliğinde kullanmaya devam edebilirsin. Delerken kırmamaya dikkat etmen gerekir sadece.

Delmeyin tabii ki de. Çıkartsanız yeter. DA Forum’da aktif, orada profiline mi yazılıyor özel mesaj mı atılıyor bilmiyorum ama kendisine ulaşırsanız söyler. Genelde alttan tutup çekilir ama bilmiyorum kasayı.
Videoyu izledim, çoğu kasada olduğu gibi pinli yapıda. Alttan çekince gelmiyor mu? Veya üstten?

Maalesef denedim kıramaktan korktum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı