Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 28 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar maç ve antrenman olmadığı bir gün Ronaldo'nun bir günü sizce nasıl geçer? Tahmini olarak yazar mısınız? Rutin olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2022
Arkadaşlar maç ve antrenman olmadığı bir gün Ronaldo'nun bir günü sizce nasıl geçer? Tahmini olarak yazar mısınız? Rutin olarak.
erebus_x Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #2 Ailesine, çocuklarına vakit ayırıyordur bence.
Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 28 Kasım 2022 #3 erebus_x dedi: Ailesine, çocuklarına vakit ayırıyordur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela biraz detay verir misiniz çok lazım bana Mesela saat saat ne yaptığını filan (bilmiyorsanız tahmin edin kimse bilemez zaten)
erebus_x dedi: Ailesine, çocuklarına vakit ayırıyordur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela biraz detay verir misiniz çok lazım bana Mesela saat saat ne yaptığını filan (bilmiyorsanız tahmin edin kimse bilemez zaten)
Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 28 Kasım 2022 #4 İlla kesin bilgi verin demiyorum tahmin edebilirsiniz