Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 18 Mart 2021 #11 BugraSayko dedi: Standoff 2 de çok fazla yer kaplıyor + otomatik ateş ediyor ama standoff 2 de oynuyorum oda güzel. Genişletmek için tıkla... Kapatabiliyorsun.
BugraSayko dedi: Standoff 2 de çok fazla yer kaplıyor + otomatik ateş ediyor ama standoff 2 de oynuyorum oda güzel. Genişletmek için tıkla... Kapatabiliyorsun.
BugraSayko Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #12 342746 dedi: Otomatik ateş etmiyor ki? Genişletmek için tıkla... Bazen olur olmadık yerde oto ateş ediyor. Brainstorm dedi: Kapatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kapatmayı bilmiyorum ama nedense söyleyebilirmisin
342746 dedi: Otomatik ateş etmiyor ki? Genişletmek için tıkla... Bazen olur olmadık yerde oto ateş ediyor. Brainstorm dedi: Kapatabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kapatmayı bilmiyorum ama nedense söyleyebilirmisin
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 18 Mart 2021 #13 BugraSayko dedi: Bazen olur olmadık yerde oto ateş ediyor. Genişletmek için tıkla... Hayır sol üst tarafı ateş etme yeri. Eliniz çarpıyordur.
BugraSayko dedi: Bazen olur olmadık yerde oto ateş ediyor. Genişletmek için tıkla... Hayır sol üst tarafı ateş etme yeri. Eliniz çarpıyordur.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 18 Mart 2021 #14 Şahsen 2-3 sene boyunca Critical OPS oynamış biri olarak Standoff 2 öneriyorum. Critical OPS toxic doldu çünkü her yer ''Sew olak mı?'' veya sövüş.
Şahsen 2-3 sene boyunca Critical OPS oynamış biri olarak Standoff 2 öneriyorum. Critical OPS toxic doldu çünkü her yer ''Sew olak mı?'' veya sövüş.
BugraSayko Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #15 342746 dedi: Hayır sol üst tarafı ateş etme yeri. Eliniz çarpıyordur. Genişletmek için tıkla... Elim falan çarpıyor oto ateş açık bende ayrıca bn tabletten giriyom nasıl çarpsın. Brainstorm dedi: Şahsen 2-3 sene boyunca critical ops oynamış biri olarak standoff 2 öneriyorum. Critical ops toxic doldu çünkü her yer "sew olak mı?" veya sövüş. Genişletmek için tıkla... Doğru ama ben onun fazla chate takılmıyom.
342746 dedi: Hayır sol üst tarafı ateş etme yeri. Eliniz çarpıyordur. Genişletmek için tıkla... Elim falan çarpıyor oto ateş açık bende ayrıca bn tabletten giriyom nasıl çarpsın. Brainstorm dedi: Şahsen 2-3 sene boyunca critical ops oynamış biri olarak standoff 2 öneriyorum. Critical ops toxic doldu çünkü her yer "sew olak mı?" veya sövüş. Genişletmek için tıkla... Doğru ama ben onun fazla chate takılmıyom.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 18 Mart 2021 #16 BugraSayko dedi: Elim falan çarpıyor oto ateş açık bende ayrıca bn tabletten giriyom nasıl çarpsın. Genişletmek için tıkla... Oto ateş açıksa kapat o zaman sorunun kalmaz.
BugraSayko dedi: Elim falan çarpıyor oto ateş açık bende ayrıca bn tabletten giriyom nasıl çarpsın. Genişletmek için tıkla... Oto ateş açıksa kapat o zaman sorunun kalmaz.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 18 Mart 2021 #17 BugraSayko dedi: Elim falan çarpıyor oto ateş açık bende ayrıca bn tabletten giriyom nasıl çarpsın. Doğru ama ben onun fazla chate takılmıyom. Genişletmek için tıkla... Ayarlara bir göz atsaydınız keşke.
BugraSayko dedi: Elim falan çarpıyor oto ateş açık bende ayrıca bn tabletten giriyom nasıl çarpsın. Doğru ama ben onun fazla chate takılmıyom. Genişletmek için tıkla... Ayarlara bir göz atsaydınız keşke.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 18 Mart 2021 #18 BugraSayko dedi: Doğru ama ben onun fazla chate takılmıyom. Genişletmek için tıkla... Türkçe nasıl katledilir...
BugraSayko dedi: Doğru ama ben onun fazla chate takılmıyom. Genişletmek için tıkla... Türkçe nasıl katledilir...
BugraSayko Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #19 342746 dedi: Ayarlara bir göz atsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Buna anlatamıyorum ki.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 18 Mart 2021 #20 BugraSayko dedi: Buna anlatamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Tamam sen CO devam