Ozilix123 Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 4 30 Mart 2020 #1 Selam critical process died hatasi aliyorum, kisacasi mavi ekran hatasi. Şu an elimde format icin Win 10 flash bellegim var. Ben bu bilgisayari nasil acabilirim? İcindeki dosyalar benim icin cok onemli, tek amacim bilgisayarin acilmasi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Selam critical process died hatasi aliyorum, kisacasi mavi ekran hatasi. Şu an elimde format icin Win 10 flash bellegim var. Ben bu bilgisayari nasil acabilirim? İcindeki dosyalar benim icin cok onemli, tek amacim bilgisayarin acilmasi.
syntaxis Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 524 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Eskişehir 30 Mart 2020 #2 Merhaba. Hatayı ne zaman aldın? Bir güncelleme yüklendikten sonra mı, yoksa cihazını kullanırken mi? Saygılarımla.
Merhaba. Hatayı ne zaman aldın? Bir güncelleme yüklendikten sonra mı, yoksa cihazını kullanırken mi? Saygılarımla.
Ozilix123 Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 4 30 Mart 2020 #3 syntaxis dedi: Merhaba. Hatayı ne zaman aldın? Bir güncelleme yüklendikten sonra mı, yoksa cihazını kullanırken mi? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Selam donanimsal bir sikinti olmadigina eminim bir program yukledikten sonra bu hatayla karsilastim yukledigim program da Faceit anticheat programi.
syntaxis dedi: Merhaba. Hatayı ne zaman aldın? Bir güncelleme yüklendikten sonra mı, yoksa cihazını kullanırken mi? Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Selam donanimsal bir sikinti olmadigina eminim bir program yukledikten sonra bu hatayla karsilastim yukledigim program da Faceit anticheat programi.
syntaxis Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 524 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Eskişehir 30 Mart 2020 #4 Yeniden selam. Bağlantı (Microsoft Orijinal Sitesi) Verdiğim bağlantıda verilen yönergeleri uygulayın. Saygılarımla. Ozilix123 dedi: Selam donanimsal bir sikinti olmadigina eminim bir program yukledikten sonra bu hatayla karsilastim yukledigim program da Faceit anticheat programi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Herhangi bir gelişme oldu mu? Öğrenmek isterim. Son düzenleme: 30 Mart 2020
Yeniden selam. Bağlantı (Microsoft Orijinal Sitesi) Verdiğim bağlantıda verilen yönergeleri uygulayın. Saygılarımla. Ozilix123 dedi: Selam donanimsal bir sikinti olmadigina eminim bir program yukledikten sonra bu hatayla karsilastim yukledigim program da Faceit anticheat programi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Herhangi bir gelişme oldu mu? Öğrenmek isterim.