Critical Process Died - Kernel Data Inpage Error - Registry Filter Driver Exception hataları

İşletim sistemi
Windows 10

Fseber

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 aydır ara ara mavi ekran alıyordum ama son zamanlarda çok fazlalaşmaya başladı. Genelde Critical process died - kernel data inpage error - registry filter driver exception hatalarını alıyorum ama son zamanlarda sadece critical process died hatası ile karşılaştım. Bu olaylar bilgisayarımın harddiski bozulduktan sonra olmaya başladı. Harddisk yerine 1 tb lık ssd aldım ve o şekilde bir süre kullandım daha sonrasında ise mavi ekranları almaya başladım. Her mavi ekran aldığımda bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve windows un yüklü olduğu diski görmediği için bios ayarlarında kalıyor. Bilgisayarı tekrardan kapatıp açtığımda ise windowsun yüklü olduğu diski görüyor ve normal olarak başlıyor. Ayrıca bilgisayar mavi ekran gösterdiğinde gelen %0 yeri %100 olmuyor bu yüzden de minidump dosyaları oluşmuyor. Sadece 1 ay önceden kalma bir minidump dosyası var, onu yükleyeceğim.

1 hafta önceye kadar bilgisayarın içini detaylı temizledim ve toz vs. problemi olmadı. Memtest yaptım herhangi bir probleme rastlamadı. sfc scan, chkdsk vs komutlarını da uyguladım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bilgisayar özellikleri:
Anakart: ASUS H97 PRO GAMER
İşlemci: İntel i7 4790K 4.00 GHz
Ram: Kingston hyper 8 gb 1333 MHz x2
Ekran kartı: Nvidia Geforce GTX 980
SSD: 1 TB Ccrucial
SSD: 125GB Kingston - Windows un yüklü olduğu disk

Minidump Dosyası: Minidump.zip

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Sorunu çözebildin mi? Ben de disk kaynaklı benzer sorundan müzdaribim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…