Exprot Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #1 Arada sırada birden mavi ekran verip kapanıyor hata kodu bu: CRITICAL-PROCESS-DIED
DarkLightning Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 273 Makaleler 2 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme 19 Şubat 2016 #11 Bende aynı hatayı aldım bilgisayar 2-3 dakika içinde açıldı(normalde 15-20 sn) ardından mouse veya diğer programlara tıklayamayacak dereceye geldim en sonunda buraya yazıyım dedim. Hd Tune ekran görüntüm açıklamada sanırım harddiskte sıkıntı var Arşivlenmiş hata mesajı Dosya Ekleri cats.jpg 79,9 KB · Görüntüleme: 774 Artı 0 Eksi
Bende aynı hatayı aldım bilgisayar 2-3 dakika içinde açıldı(normalde 15-20 sn) ardından mouse veya diğer programlara tıklayamayacak dereceye geldim en sonunda buraya yazıyım dedim. Hd Tune ekran görüntüm açıklamada sanırım harddiskte sıkıntı var Arşivlenmiş hata mesajı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.048 Makaleler 60 Çözümler 802 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #12 Ekran kartı sürücülerini güncelle. Güvenlik yazılımları yüklü ise kaldır. RT, kablolu ve kablosuz sürücünü güncelle. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücülerini güncelle. Güvenlik yazılımları yüklü ise kaldır. RT, kablolu ve kablosuz sürücünü güncelle.
R Rasim Akyüz Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #13 claus dedi: Ekran kartı sürücülerini güncelle. Güvenlik yazılımları yüklü ise kaldır. RT, kablolu ve kablosuz sürücünü güncelle. Genişletmek için tıkla... Yardımın için Teşekkür ederim dostum Artı 0 Eksi
claus dedi: Ekran kartı sürücülerini güncelle. Güvenlik yazılımları yüklü ise kaldır. RT, kablolu ve kablosuz sürücünü güncelle. Genişletmek için tıkla... Yardımın için Teşekkür ederim dostum
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.048 Makaleler 60 Çözümler 802 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #14 Ö.d Artı 0 Eksi