Alpernylc Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 64 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 4 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar bu hatayı ilk defa aldım çok değişik bir hata sebebini bulamadım, buyrun dump dosyası. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Arkadaşlar bu hatayı ilk defa aldım çok değişik bir hata sebebini bulamadım, buyrun dump dosyası. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Mayıs 2015 #2 Sisteme ne yapıldı da böyle oldu ? Hata hakkında kesin bir bilgi yok ama sistemde bozuk olan bir şeyler var belli ki. Sistem nedir ? Artı 0 Eksi
Sisteme ne yapıldı da böyle oldu ? Hata hakkında kesin bir bilgi yok ama sistemde bozuk olan bir şeyler var belli ki. Sistem nedir ?
KS KS Alpernylc Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 64 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 9 Mayıs 2015 #3 Sistemimde herhangi bir değişiklik yapmadım donanım parçalarımı yaziyim size arada sırada bu tarz mavi ekranlar alıyorum, FX 8350 Asus M5a97 Evo r2 AMD Asus R7 265 RAM 8 GB Hi level 1600 mhz SSD samsung 120 gb 1 TB SG HDD TT comender 700 w kasa Bu arada yeni bir mavi ekran daha aldım, buyrun. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı Yardımcı olursanız çok sevinirim bıktım bu mavi ekran hatalarından... Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2015 Artı 0 Eksi
Sistemimde herhangi bir değişiklik yapmadım donanım parçalarımı yaziyim size arada sırada bu tarz mavi ekranlar alıyorum, FX 8350 Asus M5a97 Evo r2 AMD Asus R7 265 RAM 8 GB Hi level 1600 mhz SSD samsung 120 gb 1 TB SG HDD TT comender 700 w kasa Bu arada yeni bir mavi ekran daha aldım, buyrun. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı Yardımcı olursanız çok sevinirim bıktım bu mavi ekran hatalarından...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Mayıs 2015 #4 Dosya.tc kullanmayın, Sosyal'de de yasak. Kullanımı ceza nedenidir. Mavi ekranın nedeni de AMD ekran kartınız. Sürücüsü sürümü nedir ? Kurulu değilse 15.4 Beta kurun. Artı 0 Eksi
Dosya.tc kullanmayın, Sosyal'de de yasak. Kullanımı ceza nedenidir. Mavi ekranın nedeni de AMD ekran kartınız. Sürücüsü sürümü nedir ? Kurulu değilse 15.4 Beta kurun.