Ö ÖmerUğur Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 S. A arkadaşlar bilgisayar ha bire CRITICAL_PROCESS_DIED Windows 10 hatası veriyor ve açılmıyor güvenli modda denedim aynı hayatı alıyorum forumda da bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
S. A arkadaşlar bilgisayar ha bire CRITICAL_PROCESS_DIED Windows 10 hatası veriyor ve açılmıyor güvenli modda denedim aynı hayatı alıyorum forumda da bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.585 Makaleler 60 Çözümler 859 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Genelde disk sorunu bu hataya sebep olur. Temiz kurulum dene ve sonrasında disk testi yap. Artı 0 Eksi
KS KS Ö ÖmerUğur Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 claus dedi: Genelde disk sorunu bu hataya sebep olur. Temiz kurulum dene ve sonrasında disk testi yap. Genişletmek için tıkla... Format attım düzeldi hocam. Test yapacağım şimdi. Artı 0 Eksi
claus dedi: Genelde disk sorunu bu hataya sebep olur. Temiz kurulum dene ve sonrasında disk testi yap. Genişletmek için tıkla... Format attım düzeldi hocam. Test yapacağım şimdi.