Çözüldü CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası neyden kaynaklıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

OguzEren

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kioxia 1TB Exceria
Ekran kartı
RX 6700
Anakart
ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II
İşlemci
Ryzen 9 7950X
Bazı sorunlardan dolayı kurtarma ile yeniden yükledim ve mavi ekran sorunu alıyorum hiçbir şekilde açamıyorum CRITICAL_PROCESS_DIED yazıyor %100'e kadar yükleniyor yeniden başlatıyor sorun hala aynı yardımcı olabilir misiniz?

Minidump nasıl yaparım bilmiyorum.

farklı bir ssd ile sorun olmuyor fakat diğer ssd nasıl sorunu çözeceğiz

Son düzenleme:
Çözüm
Anakarttan görüntü aldınız mı? Sorun var mı?

Biraz geç olsa da görüntü alıyorum anakart üzerinden fakat oyunlar girdiğimde gönderdiğim resimdeki gibi oluyor ara sıra ekran kartına taktım ondan dolayı şimdilik bir sorunla karşılaşmadım fakat bugün bilgisayarı açarken görüntü gelmedi ardından düzeldi.
Hocam Reballing denilen lehim yenileme işlemi gerekebilir. Bunu da ancak işi bilen bir bilgisayarcı veya servis yapabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Reballing denilen lehim yenileme işlemi gerekebilir. Bunu da ancak işi bilen bir bilgisayarcı veya servis yapabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sorunu çözmek adına hangi parçayı değiştirmeliyim hocam

Anakarttan görüntü aldınız mı? Sorun var mı?

Biraz geç olsa da görüntü alıyorum anakart üzerinden fakat oyunlar girdiğimde gönderdiğim resimdeki gibi oluyor ara sıra ekran kartına taktım ondan dolayı şimdilik bir sorunla karşılaşmadım fakat bugün bilgisayarı açarken görüntü gelmedi ardından düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı