SSD'nin markası yok mu? İlginç. Test sonuçlarına göre bir sıkıntı yok. Ayrılmış blok sayısı 199 gözüküyor. Bu sorun yaratır mı derseniz " emin değilim " derim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Arada başka hatalar da veriyor CRITICAL_PROCESS_DIED yerine.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
C:\WINDOWS\MEMORY.DMP bu dizinde bulunan dosyayı paylaşır mısın?
Güç kaynağı nedir? Olay görüntüleyicisine baktığımda Kernel Power hataları mevcut. Ek olarak ani sistem kapanması beklenmiyordu yazıları var. Bu güç kaynağını şüphelendirdi.
OCCT ile güç kaynağına test yapmanı isteyeceğim.
Ek olarak diskinin markası var mı? Varsa markasına ait olan yazılım ile test etmeni isteyecem.
@Berrkay hocam sizin düşünceniz nedir? Merak ettim.
C:\WINDOWS\MEMORY.DMP bu dizinde bulunan dosyayı paylaşır mısın?
Güç kaynağı nedir? Olay görüntüleyicisine baktığımda Kernel Power hataları mevcut. Ek olarak ani sistem kapanması beklenmiyordu yazıları var. Bu güç kaynağını şüphelendirdi.
OCCT ile güç kaynağına test yapmanı isteyeceğim.
Ek olarak diskinin markası var mı? Varsa markasına ait olan yazılım ile test etmeni isteyecem.
@Berrkay hocam sizin düşünceniz nedir? Merak ettim.
Öncelikle istediğiniz dosyayı bulamadım bilgisayarımda öyle bir dosya yok. Güç kaynağının marka ve modelini bilmemekle birlikte sadece 250 W gücünde çalıştığını biliyorum. Üstelik istediğiniz uygulamadan power'a test yaptım sonuçlarını atıyorum. Diskimin markası ise adata 240 GB ssd
Pardon yanlış fotoğrafı atmışım test halinde bir sorunlar karşılaştı güç kaynağım