Çözüldü CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

483488

Hectopat
Oyun oynarken ekran bir anda donuyor ve ardından ses takılıp mavi ekran hatası veriyor. Windows 10 Home sürüm 21H1 kullanıyorum.

Minidump dosyası: minidump.rar
Windows 11 yükseltmesi yapsam bu sorun ortadan kalkar mı ?
@KojiroHyuga04 @MScofield @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Çözüm
Evet, bir sorun görünmemekte. BIOS'u da resetleyin derim. Madem dump oluşmuyor biz de deneysel yaklaşımlarda bulunalım.

BIOS'u resetleyip denedim fakat yine mavi ekran aldım oyunda.

Güç kaynağımı yeniledim. Bilgisayar resmen daha akıcı olmaya başladı. Üstelik saatlerce oyunda olmama rağmen artık mavi ekran almıyorum. Özellikle bir bilgisayarcıya test ettirdim ve sorun güç kaynağı kaynaklı çıktı. İlgilendiğiniz çok teşekkür ederim arkadaşlar. @Enes3078 @MScofield
Oradaki sürücü güncelleştirmesini yapın, eğer bilgisayarı yeniden başlatmanız istenirse yeniden başlatın. Daha sonra alttaki rehberi tamamlayın.

Bunları yaptıktan sonra bir süre gözlemleyin. Eğer bir daha mavi ekran verirse minidump dosyasını buraya atın.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Dediklerinizi uygulayıp bir süre gözlemleyip dönüş yapacağım.

Hocam bu sefer oyuna girerken böyle bir hata verdi ve bilgisayar yeniden başladığında direk BIOS'a girdi kendi kendine. Yeni bir minidump dosyası oluşmadı.

@MScofield

Son düzenleme:
RAM testi yapar mısınız?

RAM testi 3 saat sonunda bitti. Herhangi bir sorun gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…