Çözüldü CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

483488

Hectopat
Oyun oynarken ekran bir anda donuyor ve ardından ses takılıp mavi ekran hatası veriyor. Windows 10 Home sürüm 21H1 kullanıyorum.

Minidump dosyası: minidump.rar
Windows 11 yükseltmesi yapsam bu sorun ortadan kalkar mı ?
@KojiroHyuga04 @MScofield @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Çözüm
Evet, bir sorun görünmemekte. BIOS'u da resetleyin derim. Madem dump oluşmuyor biz de deneysel yaklaşımlarda bulunalım.

BIOS'u resetleyip denedim fakat yine mavi ekran aldım oyunda.

Güç kaynağımı yeniledim. Bilgisayar resmen daha akıcı olmaya başladı. Üstelik saatlerce oyunda olmama rağmen artık mavi ekran almıyorum. Özellikle bir bilgisayarcıya test ettirdim ve sorun güç kaynağı kaynaklı çıktı. İlgilendiğiniz çok teşekkür ederim arkadaşlar. @Enes3078 @MScofield
Güncelledikten sonra mavi ekran aldınız mı?

Zannetmiyorum.

Evet güncelledikten sonra hata almaya devam ettim. Birde flash bellek taktığım zaman belleği görmüyor bütün yuvalarda denedim. Bu bellek yuvalarının bağlantıları ile alakalı olabilir mi ? Kafam çok fena karıştı.

Birde flash bellek taktığım zaman belleği görmüyor bütün yuvalarda denedim. Bu bellek yuvalarının bağlantıları ile alakalı olabilir mi ? Kafam çok fena karıştı.
Ben de flash bellekler ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Başka flash ile deneyin, bakalım sorun bellek yuvalarında mı?

Tamamdır, son durumu yazarsanız sevinirim.

Sağlam flash bellek ile format attım ve windows güncelleştirme ile tüm güncellemeleri yapıp oyuna girdim. Henüz anakart sitesinden sürücüleri indirip güncelleme yapmadım. 5 Dakika geçmeden mavi ekran verirdi ama vermedi bu sefer. Birde başka oyun indirip deniyeceğim.

Sürücüler yüzünden de mavi ekran verebilir. İlk önce sürücüleri kurun, daha sonra başka oyun indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…