BIOS'u resetleyip denedim fakat yine mavi ekran aldım oyunda.
Güç kaynağımı yeniledim. Bilgisayar resmen daha akıcı olmaya başladı. Üstelik saatlerce oyunda olmama rağmen artık mavi ekran almıyorum. Özellikle bir bilgisayarcıya test ettirdim ve sorun güç kaynağı kaynaklı çıktı. İlgilendiğiniz çok teşekkür ederim arkadaşlar. @Enes3078@MScofield
Evet güncelledikten sonra hata almaya devam ettim. Birde flash bellek taktığım zaman belleği görmüyor bütün yuvalarda denedim. Bu bellek yuvalarının bağlantıları ile alakalı olabilir mi ? Kafam çok fena karıştı.
Birde flash bellek taktığım zaman belleği görmüyor bütün yuvalarda denedim. Bu bellek yuvalarının bağlantıları ile alakalı olabilir mi ? Kafam çok fena karıştı.
Bu belleği ben bilgisayarda kullanmak için çok uğraşmıştım. Böyle sıkıntılar gösteriyordu hep. Windows 11'i diğer sağlam bellek ile tekrar formatlayıp deneyeceğim.
Bu belleği ben bilgisayarda kullanmak için çok uğraşmıştım. Böyle sıkıntılar gösteriyordu hep. Windows 11'i diğer sağlam bellek ile tekrar formatlayıp deneyeceğim.
Sağlam flash bellek ile format attım ve windows güncelleştirme ile tüm güncellemeleri yapıp oyuna girdim. Henüz anakart sitesinden sürücüleri indirip güncelleme yapmadım. 5 Dakika geçmeden mavi ekran verirdi ama vermedi bu sefer. Birde başka oyun indirip deniyeceğim.
Sağlam flash bellek ile format attım ve windows güncelleştirme ile tüm güncellemeleri yapıp oyuna girdim. Henüz anakart sitesinden sürücüleri indirip güncelleme yapmadım. 5 Dakika geçmeden mavi ekran verirdi ama vermedi bu sefer. Birde başka oyun indirip deniyeceğim.