Çözüldü "CRITICAL_PROCESS_DIED" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem047

Decapat
Daha fazla  

Minidump linkini yukarıda bıraktım. Buna sebep olan hata nedir?

Şu ana kadar yaptıklarım:
1. MSI Afterburner'ı kaldırdım.
2.scannow komutunu kullandım.
3. CCleaner gibi programları kaldırdım.

HD Tune indirip "Health" kısmının ekran görüntüsünü ve "Error scan" kısmında "Quick scan" kapalı olacak şekilde taratın ve ikisinin ekran görüntüsünü atın.

C:\Windows\System32\drivers konumuna gidin ve AtihdWT6.sys ismini aratın, Çıkan dosyayı silin.

"Silmeden önce masaüstüne kopyasını oluşturun" *Silemiyorsanız güvenli moda girip silmeyi deneyin.*

HD Tune indirip "health" kısmının ekran görüntüsünü ve "error scan" kısmında "quick scan" kapalı olacak şekilde taratın ve ikisinin ekran görüntüsünü atın.

C:\Windows\System32\drivers konumuna gidin ve AtihdWT6.sys ismini aratın, çıkan dosyayı silin.

"silmeden önce masaüstüne kopyasını oluşturun" *silemiyorsanız güvenli moda girip silmeyi deneyin.*

Hocam HD Tune ile alakalı dediklerinizi yaptım sonuçları ekran görüntüsü olarak paylaştım, ama AtihdWT6.sys isimli dosyası belirtilen konumda bulamadım.

Dosya Ekleri

• Technopat-1.png
    Technopat-1.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Technopat-2.png
    Technopat-2.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 38
Teşekkürler bitince haberdar edeceğim.

RAM testi yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM'lerimden bir tanesi hatalıydı bu program sayesinde çözüme ulaştım.

Merhaba konuyu tekrardan açmış olacağım ama RAM'i çıkardıktan birkaç gün sonra ekran vermemeye ve devamlı beni BIOS'a atmaya başladı. RAM'i takınca sorun düzeliyor fakat yine mavi ekran alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı