Çözüldü CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

JUSTHlS

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Hi level 8gb ram
Ekran kartı
Msi gtx 1050 ti
Anakart
H55
İşlemci
Intel core i5 660 3.3ghz
Bilgisayarda video izlerken durduk yere PC kendini yeniden başlattı ve Windows yükleme ekranında mavi ekran verdi hata critical proces died hatası birçok yerde hataya baktım komut yazarak çözmeye çalışanlar vs. hepsini denedim fakat sonuç aynı başlarken hep mavi ekran veriyor diğer çözümde format atmak sizce SSD alıp Windows'u tekrar kursam sorunum çözülür mü? çünkü birçok kişi format attığı halde sorun çözülmedi diyor.

Çözüm

Güvenli modu da denedim fakat yine aynı. SSD aldım 240 GB'lik ona kurdum Windows 10 sorun çözüldü ancak şimdi de ekrana görüntü gelmiyor anakarta bağlayınca görüntü geliyor fakat ekran kartını takınca ekran hiç tepki vermiyor.
Anladığım kadarıyla mavi ekran oluştuğundan beri sistemi açamıyorsunuz öyle değil mi? Güvenli modda açmayı denediniz mi? Aşağıdaki rehberde Windows düzgünce açılmıyorken de güvenli moda girmenin yöntemi anlatılıyor, deneyin.

Güvenli modu da denedim fakat yine aynı. SSD aldım 240 GB'lik ona kurdum Windows 10 sorun çözüldü ancak şimdi de ekrana görüntü gelmiyor anakarta bağlayınca görüntü geliyor fakat ekran kartını takınca ekran hiç tepki vermiyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…