23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Üye yeni oldum diye bitirmeden otomatik atmış mesajı. Konu olarak bilgisayar açıkken boş dursa bile 5-10 dk sonra mavi ekran hatası veriyor. Ara sıra hiç açılmıyor Boot device not installed hatası veriyor. HP Pavilion laptop kullanıyorum. Disk olarak sadece SSD var.
SSD'yi HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap. HD Tune yazılımı ile "health sekmesini paylaş.
HDD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş.
Eğer SSD "error scan" testi yaparkene mavi ekran veriyorsa hızlıca sadece "health" sekmesini ve HDD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini ek olarak HDD Sentinel yazılımı ile S.M.A.R.T verilerini paylaşın.
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: HP Pavilion - 14-al107nt.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP sitesidir.
support.hp.com
Dumpların hepsini inceleyemedim. Ama inceleyeceğim.