Merhaba. Bilgisayarımı bir süreliğine kardeşime vermiştim. Sorunun nasıl başladığı hakkında bir fikrim yok. Donduğu zaman bilgisayarı kasadan kapattığını biliyorum sadece.
Bilgisayarı geri aldığımda formatladım. Sürücüleri güncelledim. Bir süre sonra donma ve mavi ekran verdi. (CRITICAL_PROCESS_DIED)
Birkaç kere daha formatladım ve en son aldığım hata Winload.exe oldu. Bugün ise masaüstü simgeleri siyah kare şeklinde. Arama çubuklarına tıklayamıyorum. En son eksik dosya varsa düzeltsin diye Windows çalıştırdım ama Windows.old oluşmuş silemiyorum. Bu sefer temiz kurulum yapmadan önce konu açmak istedim.
Yaptıklarım:
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum bu konuda bulunan dosyayı Rufus ile yazdım. Temiz kurulumlar yaptım. (son sefer hariç)
HD Tune ile diskleri tarattım sorun bulamadı. Disklerin yerlerini değiştirip taktım.
Windows Bellek Tanılama ile RAM'leri tarattım ama sorun bulamadı. RAM'leri temizledim ve yerlerini değiştirdim.
SFC ve DISM komutlarını denedim.
Minidump şuan yok. Windows.old klasöründe var ama herhangi bir şey yapamıyorum. Klasör silinmiyor ve kopyalanmıyor.
Sıcaklık değerleri de normal.
Yeniden temiz kurulum yaptım. Sürücüleri yükledim. Oyun oynarken verdiği mavi ekran: Kernel_Data_İnpage_Error. Açılırsa minidump alacağım.
1 tane minidump vardı sadece.
@Umut Nas @Plyra @377154 sizleri diğer konularda gördüm. Yardımcı olabilir misiniz?